Zo maak je een onuitwisbare indruk

Ik dacht dat ik nooit een boek zou kunnen schrijven. Dat is iets voor schrijvers. Voor mensen die Nederlands hebben gestudeerd. Voor mensen die al jaren als journalist werken. Dat is iets voor filosofische denkers. Het is voor mensen die iets te vertellen hebben. Voor mensen die wijsheden in pacht hebben. Dat is niet iets voor mij. Voor een gewoon meisje. Uit Brabant nota bene. Wat heb ik nu te vertellen?

Iedereen heeft iets te vertellen. We hebben allemaal onze verhalen. Je hoeft niet iemand met een bepaalde status te zijn om een verhaal te hebben of te mogen vertellen. Als kind werden jou verhalen verteld door jouw ouders of grootouders. En jij vertelt zelf verhalen. Aan je kinderen, aan je klanten, aan je vrienden en zelfs aan onbekenden die je tegenkomt op straat.

“What we know matters, but who we are matters more.”

Elizabeth Gilbert

Je vertelt de hele dag verhalen. En deze verhalen zeggen iets over wie jij bent. Sommige verhalen vertel je om anderen te overtuigen en andere verhalen vertel je om anderen te imponeren. Maar dat zijn meestal niet de verhalen die anderen onthouden. Dat zijn de verhalen die uit jouw ziel komen. Uit jouw hart. Dat zijn de verhalen die anderen onthouden en die jou verbinden met de ander.

En juist deze verhalen uit jouw hart, mag je delen in jouw bedrijf. Dat is authentiek ondernemen. Dat maakt jouw bedrijf uniek. En daarmee laat jij een onuitwisbare indruk achter bij jouw klanten.

Donderdag 22 november geef ik een online live workshop in de Eigenwijze Business Community. Samen met anderen ga je aan de slag om een onweerstaanbare over mij pagina te schrijven. Een mooi startpunt voor het delen van jouw verhaal en te werken aan die onuitwisbare indruk.

Je doet mee voor slechts 8 euro / maand. Je moet je dan wel hier aanmelden voor 15 november. Naast de maandelijkse online live workshops heb je toegang tot online trainingen, ebooks en werkboeken waarbij je traint om succesvol te ondernemen vanuit authenticiteit, op jouw unieke eigen wijze.

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Ik ben benieuwd wat jij vindt, laat een reactie achter.x