Zo eng is zichtbaarheid

Ik wil me graag vaker uitspreken. Mijn boek Moederwond was een eerste stap. Ik kan kiezen; het hierbij laten of blijven delen. Ik wil graag mijn verhalen blijven delen. Omdat ik weet dat ik niet de enige ben die dingen zo ervaar. En de vele reacties op mijn boek bevestigen dat. Maar ik heb steeds de neiging om mezelf te verstoppen.

Ik vind het eng om zichtbaar te zijn. Ik voel dat ik vanalles wil vertellen. Het lukt me gedeeltelijk om dat op papier te zetten, maar uitspreken blijft lastig. Ik oefen. Ik vind het belangrijk om verhalen te delen, juist over de dingen die we moeilijk vinden en liever voor onszelf houden. Ik geloof in kwetsbaarheid en kracht. Niet in tegenstelling maar in synergie.

Op mijn Facebookpagina, kun je mijn live video’s volgen.

 

 


 

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Ik ben benieuwd wat jij vindt, laat een reactie achter.x