Moederwond

Workshop Moederwond

Heb je het gevoel dat er iets niet helemaal kloppend is in de relatie met je moeder?
Het kan zijn dat je geraakt wordt wanneer je een warme moeder-dochterband ziet,
of misschien merk je dat je plotseling kritischer wordt om je eigen pijn niet te voelen.
Wellicht is jouw moeder als je beste vriendin en neemt ze jou in vertrouwen over bijvoorbeeld de relatie met jouw vader. Of is er een onderliggend gevoel van ongemak waar je niet precies de vinger op kunt leggen?

Herkenning en erkenning van de moederwond

In deze training gaan we samen aan de slag met het herkennen en erkennen van de Moederwond. Dit draait niet om het toeschuiven van schuld naar je moeder. Het gaat juist om het inzicht in de momenten waarop je als kind niet hebt gekregen wat je nodig had en hoe je dit patroon kunt doorbreken, vooral als het aankomt op jouw eigen kind(eren). 

Aan het einde van de dag zul je meer helderheid hebben over jouw relatie met je moeder en de impact ervan op je huidige leven. Bovendien, zul je concrete stappen hebben om de moederwond te helen.

Wanneer is dit relevant voor jou?

  • Je herkent de woorden van je moeder in je eigen uitspraken naar je kinderen, en je wilt dit patroon doorbreken.
  • Je wilt een andere benadering vinden in het ouderschap, maar merkt dat je onbedoeld toch vergelijkbare keuzes maakt als je moeder.
  • Je wilt loskomen van de beperkende overtuigingen die in jouw vrouwenlijn zijn doorgegeven, met respect voor je voormoeders en met alle vrijheid voor jou en jouw kinderen.

Jouw begeleiders: Marga Huis in 't Veld & Gwyneth Leermakers

gwyneth2-300x300

Wij zullen je begeleiden tijdens deze training met behulp van werkvormen zoals bijvoorbeeld opstellingen, intuïtief schrijven, visualisatie en meditatie. We creëren we een veilige omgeving waarin je jezelf kunt openstellen voor nieuwe inzichten.

Praktische Details

Investering: €125 (inclusief BTW)

Datum: Dinsdag 30 januari van 13 – 17 uur

Locatie: Sparrenveld, Loon op Zand – gelegen in een rustige, landelijke omgeving.

Kleine groep: we houden de groep klein (maximaal 6 deelnemers) voor persoonlijke aandacht.

Parkeermogelijkheid: op eigen terrein.

Bereikbaar met het openbaar vervoer.

Mee te nemen: een notitieboekje en een fijne pen.

Verzorging: voor koffie, thee, fris en wat lekkers wordt gezorgd.

Je ontvangt de gedichtenbundel “Dichterbij” (t.w.v. 24,99) van Marga en de roman “Moederwond” (t.w.v. 18,50) van Gwyneth.

sparrenveld

Neem vandaag de eerste stap op weg naar heling voor jezelf en de generaties na jou. We kijken ernaar uit om je bij Sparrenveld, Loon op Zand te verwelkomen. Wacht niet te lang met aanmelden, door het beperkte aantal deelnemers (6) verwachten wij dat de training snel vol zit.

Let op: bij het aanmelden wordt je doorverwezen naar de pagina van Marga, daar vindt betaling plaats. 

Het was een verademing om te leren dat er ook een andere manier is die mij veel beter ligt. Die écht vanuit mijzelf komt. Die veel minder moeite kost en waarbij ik mij veel vrijer voel om te delen vanuit wie ik ben.
Mandy Visser
Ik vind dat je mooi werk verricht. Het helpt me echt verder. In een ondernemerswereld van presteren, doe-modus en op een podium inspringen ben jij een verademing.
Nathalie Theys