Workshop fabulous business woman

Donderdag 12 november gaf ik een workshop “Fabulous Business Woman” voor zo’n 25 vrouwelijke studenten en 6 docenten van Fontys Hogescholen. Ik deelde mijn ervaringen als vrouw in het bedrijfsleven. De workshop vond plaats in het Klokgebouw in Eindhoren, een leuke en inspirerende locatie.

Workshop Gwyneth Fontys_1_LR

Ik vond het best spannend. Ik ben gewend om veilig achter mijn laptop te zitten en nu stond ik ineens voor een groep. Reacties als  “Ik vond het heel inspirerend’ en  ‘bedankt voor je verhaal, ik heb er echt veel aan gehad’  deden me erg goed.

Workshop Gwyneth Fontys_4_LR Workshop Gwyneth Fontys_3_LR

Het zit me ook aan  het denken. Misschien wordt het tijd dat ik mijn plek achter de laptop wat vaker leeg moet laten. En wil je dan dat ik naar jou kom voor het geven van een workshop? Mail me gwyneth@fabulousbusinesswoman.com

 

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x