When I was young…

Mijn tante stuurde deze foto van mij als klein meisje. Mijn opa had een stuk grond met een bos erbij waar wij vele zomers doorbrachtenIk heb er fijne herinneringen aan. De eerste regels van het nummer Logical Song van Supertramp doen me hier aan denken.

When I was young, it seemed that life was so wonderful
A miracle, ooh, it was beautiful, magical
And all the birds in the trees, well they’d be singing so happily
Ooh, joyfully, ooh, playfully watching me

De onbevangenheid, speelsheid van toen. Dat is iets wat ik in mezelf probeer te bewaren. Aangevuld met de kennis van nu. Ik zou mezelf niet graag stampvoetend bij een schap in de supermarkt willen zien staan omdat ik geen snoepje krijg.

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Ik ben benieuwd wat jij vindt, laat een reactie achter.x