Wat zou je doen als geld geen rol speelt?

Ik zie dat er veel aandacht is voor money mindset, groeien in geld, hoge omzetten. Wat ik zelf merk is zodra de aandacht en de nadruk op het geld verdienen ligt, ik vanuit de push-energie ga ondernemen. Dan ga ik alle marketing- en salestrucjes toepassen. Ik weet inmiddels welke trucjes werken. En dat levert me dan omzet op. Maar het voelt niet kloppend.

Wat ik echt wil is gewoon plezier hebben.

En daar zit dan altijd nog iets op. Mag dat wel? En ik hoor meteen mijn oude leidinggevende zeggen: ‘Gwyneth, je kunt niet altijd doen wat je leuk vindt.’

Een reminder voor mij is: wat zou je doen als geld geen rol speelt?

Dat weet ik precies:

Dan doe ik wat ik nu doe in de Eigenwijze Business Community.

Dan neem ik podcasts op.

Dan schrijf ik.

Dan creëer ik trainingen.

Dan voel ik dat ik een boodschappen ben. Dat ik alleen maar hoef te delen. En dit is een manier die bij mij past.

Als ik daar de focus van afhaal. Dan ga ik weer bedenken. Dan bedenk ik dat het veel beter is om een paar high-end trajecten te verkopen omdat ik daar meer omzet uithaal. En als ik dat doe, ben ik de hele week bezig met mensen coachen en adviseren. En dan ben ik niet bezig met creëren. Met het verspreiden van mijn boodschap.

Dat heb ik altijd gedaan als kind. Door verhalen te verzinnen en ze na te spelen op het podium. En dat was ook wat ik deed toen ik mijn boek schreef.

In het boek Outliers van Malcolm Gladwell staat dat je meester wordt in iets als je het 10.000 uur hebt gedaan. Dat kun je alleen volhouden als je het echt leuk vindt. En als je ergens meester in bent, verdien je er vanzelf je geld mee. Maar je moet er wel ‘in’ blijven. Dus houd de focus op dat wat jij leuk vindt en pak daar op door. laat je niet afleiden.

Ik weet nu dat ik daar mijn geld mee kan verdienen. Toen ik het idee voor mijn Eigenwijze Business Community deelde, waren er meteen mensen die ja zeiden. Terwijl ze niet wisten wat het was. Ze zeiden ja tegen mijn enthousiasme. Zo werkt dat. Alleen als het echt klopt. En dat voel je.

Je kan hier lid worden van de Eigenwijze Business Community. Het lijkt me geweldig om jou erbij te hebben. En te zien hoe jij vanuit plezier  onderneemt op jouw authentiek en eigen-wijze.

Wat zou je doen als geld geen rol speelt?

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Ik ben benieuwd wat jij vindt, laat een reactie achter.x