Wat als geld er niet toe doet?

Ik vind alles van Alan Watts bijzonder inspirerend. En een heerlijke stem om naar te luisteren.
 
Deze tekst van hem vind ik heel fijn. Ik luister er regelmatig aan. Om mezelf te blijven herinneren dat het echt om plezier gaat. En van daaruit creëren.
 
Zodra ik eerst ga denken: hoe verdien ik geld? Dan is alle creativiteit weg. En dat is meestal ook het moment dat ik toch weer zwicht om een of ander sales-regime van een business coach te gaan volgen. Om er vervolgens achter te komen dat ik allerlei dingen doen waar ik niet van houd (zoals gratis sessies en mensen bellen). Ik verdien dan wel veel geld, maar heb geen plezier.
 
En voor mij gaat het om allebei: met plezier geld verdienen. En dat kan alleen maar als ik doe wat mijn hart mij ingeeft.
 
Hoe is dat voor jou?
 
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Ik ben benieuwd wat jij vindt, laat een reactie achter.x