Waarom doe jij niet wat je echt wilt

Een nieuw tijdschrift met alle pagina’s nog mooi glad en onberispelijk. De belofte van wat komen gaat, buiten in de zon, met een glas water met citroen en munt, gewoon in mijn eigen tuin, in serene rust (ja, het is schooltijd!). En dan gaan lezen, heerlijk vind ik het.

Toch kan ik me de laatste keer dat ik dit deed niet eens herinneren.

Hoe kan dat?

Geen tijd voor is misschien mijn eerste reactie en die van jou ook. En dan komt de hele riedel dat het zo druk is met kinderen, dat je nooit meer tijd hebt voor jezelf, dat je alle ballen de lucht in moet houden.

Is het waar?

Is het echt waar dat je geen tijd hebt om te doen wat je het allerliefste doet?

Of is het iets anders?

Ik ben er achtergekomen dat ik mezelf die tijd niet gun, want..

..de kinderen,

…mijn man,

…mijn werk,

..vul maar in.

Er is altijd wel iemand die jouw aandacht nodig heeft. En er is iemand die jij altijd vergeet: JIJ.

Wendy zei het in dit interview heel mooi: “Je kunt pas echt voor een ander zorgen als je ook goed voor jezelf zorgt”.

Daarom is het nodig om tijd voor jezelf te maken. Zodat jij kan gaan doen wat je het allerliefste doet. Zodat jij energie krijgt, straalt en schittert.

Echt, dat verdien jij!

Waarom doe jij niet wat je echt wilt?

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Ik ben benieuwd wat jij vindt, laat een reactie achter.x