Volop content, toch niet zichtbaar

We delight in the beauty of the butterfly, but rarely admit the changes it has gone through to achieve that beauty.” Maya Angelou

Dat is het verschil tussen succesvol en onsuccesvol zijn. We zien alleen maar het eindresultaat en willen dat dan ook. De weg er naar toe vergeten we voor het gemak.

En nee, dit gaat niet over hard werken met bloed, zweet en tranen. Want jij werkt al hard. Jij plaatst bijna dagelijks een bericht op social media. Je stuurt elke twee weken keurig een nieuwsbrief. En toch kopen mensen niet van je. Je krijgt zelfs niet eens reacties. Je weet ondertussen al zoveel over online marketing dat je er zelf cursussen in kan gaan geven. En toch werkt het niet voor je. Wat zie je over het hoofd?

Je spreekt jouw waarheid niet.

En ik weet het. Je hebt een coachtraject gevolgd, je hebt een business coach in de arm genomen. Je hebt allerlei (online) trainingen gevolgd.

Toch spreek je jouw waarheid niet.

Dat heb je niet geleerd. Want je denkt dat zichtbaarheid gaat over het plaatsen van content afgestemd op je ideale klant. Dat het gaat over op het juiste tijdstip een bericht plaatsen. Dat het gaat over aanwezig zijn op de juiste kanalen. Dat het gaat over het maken van instagram stories. Maar niets is minder waar.

Het gaat over een ding: jouw waarheid spreken.

Durven delen wat je werkelijk vindt, ook als het betekent dat je kritiek ontvangt.
Jouw visie niet meer voor je houden, zelfs al deelt niemand deze.
Jouw kennis delen, ook als deze niet uit boeken komt.
Jouw ideeën delen, zelfs al zijn ze niet (wetenschappelijk) bewezen.

Dat is waar zichtbaarheid echt over gaat.

Als jij bereid bent dat werk te doen, dan word je zichtbaar. Dan word je gezien door de juiste mensen. En dan maakt het helemaal niet meer uit wanneer jij iets plaats, met welke frequentie of op welk tijdstip.

Heb jij de moed om jouw waarheid te spreken?
Dan ziet de wereld jouw schoonheid. En fladder jij als die mooie bewonderenswaardige vlinder rond.

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Ik ben benieuwd wat jij vindt, laat een reactie achter.x