Van je passie een business maken? Zo doe je dat.

Het heeft ongeveer 2 jaar geduurd voordat ik mijn online trainingsprogramma van passie naar business klaar had. Of beter gezegd ermee naar buiten durfde te treden. Te wijten aan onzekerheid. “Is het wel goed genoeg? Wat kan iemand nu van mij leren?” En meer van dat soort zelfkritiek hield me tegen.

Totdat er dit gebeurde.

Op een dag – nog niet zo heel lang geleden – stapte iemand letterlijk mijn kantoor binnen en zei:”Ik wil dat jij mij leert hoe ik dat doe met marketing. Ik wil het van jou leren.”

Pas toen besefte ik dat ik gewoon kan vertellen hoe ik mijn eigen bedrijf ben gestart. Hoe ik van mijn passie een business heb gemaakt. Dat is wat ik tenslotte heb gedaan. Alhoewel ik er nog niet klaar mee ben, de eerste stap is gezet.

En ik heb het eerste jaar geen ton verdiend, dus hoe je dat doet leer je niet van mij. Toch heb ik altijd inkomen gegenereerd. Zelfs toen ik besloot iets totaal anders te gaan doen. Ik heb zelfs afscheid genomen van ee klant. Alhoewel het moeilijk was, luchtte het ook op.

Ik kan je leren hoe je van jouw passie een business maakt. Ik kan je ook vertellen hoe je met social media klanten binnenhaalt. Zo heb ik een van mijn grootste klanten ontmoet. En eerlijk gezegd was ik daar zelf heel verbaasd over.

Ik weet ook dat het niet altijd makkelijk is om je droom te volgen. Ook daar ben ik eerlijk over. Elke dag heb je opnieuw de keuze: de bekende weg of een nieuw pad.

Misschien betekent dit online trainingsprogramma voor jou een nieuw pad en helpt het je om in actie te komen. Dat is wat ik graag wil, jou in beweging brengen. Dat is wat nodig is om van je passie een business te maken. En voor die beweging heb je misschien mijn programma helemaal niet nodig. Dat kun je ook prima zelf.

Wat dacht je van nu?

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Ik ben benieuwd wat jij vindt, laat een reactie achter.x