STORY | Community

Vind schrijvend je eigen wijsheid

Een online schrijfcommunity voor het vinden en delen van je eigen wijsheid

STORY is een online maandelijks lidmaatschap dat jou inspireert woorden te geven aan wat er in jou leeft. Zodat je weet wanneer je intuïtie spreekt en wanneer niet en de moed vindt om jezelf uit te spreken.

STORY is een online maandelijks lidmaatschap met live digitale groepsbijeenkomsten.

Je intuïtie volgen. Authentieke keuzes maken. Jezelf uitspreken vanuit je hart.

Intentie

De intentie achter STORY | Community is jezelf coachen, jezelf helen. Je traint jezelf om je gevoel serieus te nemen, om te luisteren wanneer je intuïtie spreekt en keuzes maken die daarbij passen. Zodat je inzicht krijgt in je patronen en in staat bent om deze zelf te doorbreken. In de community leren en respecteren we elkaars verhalen. We oefenen in het uitspreken van onze verhalen van binnen naar buiten.

There is no greater agony than bearing an untold story inside you.

-Maya Angelou

testimonials

Leden | Wat zeggen zij?

Een selectie uit het aanbod van STORY | Community

Toegang tot 2 live digitale bijeenkomsten per maand in aanvulling op al mijn online trainingen en workshops, waaronder: soul journaling©, relevant, unfold your story, marketing training, soul story en nog veel meer. Los zijn deze trainingen 200 euro/maand waard, als lid van STORY betaal je 33 euro / maand.

Schrijfritueel

Maandelijkse live digitale bijeenkomst waarin we een gezamenlijk schrijfritueel doen.

#shareyourstory

Maandelijkse online bijeenkomst waarbij je jouw verhaal deelt. Oefenen in uitspreken in een veilige en besloten omgeving.

Schrijversclub

Maandelijkse online bijeenkomst voor schrijvers in wording met aandacht voor onderwerpen als: structuur, spanningsbouw, opbouw, thema e.d.

Wekelijks inspiratiemail

Elke week ontvang je een e-mail met de introductie van het nieuwe thema en praktische tips om die week mee de slag te gaan. Zodat je een stok achter de deur hebt en niets mist.

Maandthemagids

Elke maand krijg je een nieuw thema met daarbij een themagids die je stap voor stap door het thema leidt. Voorbeelden van eerdere thema’s: eenvoud, manifestatie, overgave, waarheid.

Podcast

Elke maand een nieuwe members-only podcast passend bij het maandthema.

Soul journaling©

Een 7-weekse online training om jouw authentieke zelf te ontdekken.

Storytelling

Een 5-daagse storytelling training waarin je stap voor stap leert hoe jij jouw verhaal naar buiten brengt.

Soul Story

Een training om je boek van binnen naar buiten te schrijven. Een zomer- en wintereditie. Nieuwe ronde start in december 2020.

INCLUSIEF

bij het STORY lidmaatschap
33 Maandelijks
 • Onbeperkt toegang tot besloten online omgeving
 • Maandelijks twee digitale live bijeenkomsten van ca. 1 uur
 • 24/7 Vraag & antwoord in Facebook community.
 • Maandelijkse themagids
 • Wekelijkse inspiratiemail met nieuws, updates en motivatie.
 • Maandelijkse themamail
 • Meerdere keren per jaar gezamenlijke startdata van trainingen.
 • Onbeperkt toegang tot alle online trainingen en workshops
 • Onbeperkt toegang tot alle voorgaande maandthema’s (meer dan 15)
 • Toegang tot 7-weekse online training Soul Journaling®
 • Toegang tot 7-daagse training Unfold your Story
 • Toegang tot 5-weekse training Relevant
 • Deelname aan Soul Story (boek schrijven) zomer- en wintereditie
 • Community: contact maken met andere leden in besloten Facebookgroep
 • Korting op kleinschalige live bijeenkomsten uitsluitend voor STORY-leden

Over Gwyneth

Schrijven heeft oude pijn geheeld en mijn leven getransformeerd op een manier die ik nooit voor mogelijk had gehouden. Het helpt mij met het luisteren naar mijn intuïtie, het maken van authentieke keuzes en mezelf uitspreken op een manier die bij mij past.

Veelgestelde Vragen

Staat jouw vraag er niet bij? Stel je vraag per mail op info@gwynethleermakers.nl

Tijdens je lidmaatschap heb je toegang tot alle online trainingen en workshops. Dat geldt ook voor nieuwe trainingen en workshops. Met een gebruikersnaam en wachtwoord log je in op een membershipwebsite. Daar vind je alle trainingen. Gedurende jouw lidmaatschap heb je ook toegang tot de besloten Facebookgroep.

Via jouw accountpagina gwynethleermakers.nl/mijn-account kun je het abonnement zelf opzeggen. Vanaf het moment dat je opzegt heb je toegang tot de vervaldatum. De betaling is meteen stopgezet zodra je opzegt. Je kan ook altijd opzeggen door een mail te sturen naar info@gwynethleermakers.nl. Heb je een jaarabonnement? Dan krijg je voor de vervaldatum een mail met de optie verlengen of opzeggen.

Het lidmaatschap is ook beschikbaar voor Belgische klanten. De betaling kan via Bancontact of Paypal.

Het lidmaatschap is bedoeld om je tijd te laten besparen als het gaat om bijvoorbeeld het schrijven van content. Doordat schrijven een gewoonte wordt, ervaar je meer inspiratie en schrijf je moeiteloos content. Aanvullend kun je trainingen en workshops volgen. De variëren van intensiteit. Begin met deelname aan de schrijfdagen. Zo ga je direct aan de slag met het schrijven boek je meteen resultaat. Van daaruit kun je aanvullende trainingen en workshops gaan volgen.

Het lidmaatschap is voor jou als jij je hart wilt volgen.

Ben je ondernemer? Dan helpt STORY jou om jouw boodschap helder te krijgen, relevante en inspirerende content te maken en verhalen inzetten voor je bedrijf. Meer eigenheid in je bedrijf te leggen en zichtbaar zijn voor de juiste mensen.

Wil je jouw verhaal delen? Bijvoorbeeld in een boek of een lezing. Dan helpt STORY jou om in te tappen op je eigen inspiratiebron, om te schrijven vanuit je hart. Bovenal biedt het een alternatief als schrijven vanuit een stappenplan niet lukt. Of als je voelt dat je wilt schrijven, maar het tot op heden nog niet is gelukt. Of je weet dat je wilt schrijven, maar hebt nog geen idee waarover. Kortom je bent vastgelopen op cursussen die je vooral laten schrijven met je hoofd. Dan is STORY het alternatief om je te laten schrijven vanuit je hart.

Ben jij zoekende? Dat is niet zo’n leuk woord, maar toch zijn we allemaal zoekers. Meestal zoeken we in de buitenwereld. Weer een nieuwe huisstijl, een nieuw idee voor een product, een nieuwe relatie of een nieuw huis. Meestal is de bevrediging van korte duur en zijn we weer toe aan het volgende nieuwe ding. Met als gevolg dat we een constant onbevredigend gevoel ervaren. Met STORY ervaar je hoe het is om je meer op je binnenwereld te richten en van daaruit keuzes te maken. Je begint in elk geval met het ervaren wat jouw werkelijke verlangens zijn, los van je omgeving. En dan transformeer je van zoeker naar vinder.

Na de startperiode van 3 maanden is je abonnement maandelijks opzegbaar.

Omdat het een all-inclusive membership is, heb je toegang tot al mijn online trainingen en workshops. Het lidmaatschap wordt dus telkens meer waard. Dat betekent dat ook de prijs omhoog gaat. Echter gaat de prijs nooit omhoog voor bestaande leden. Dus het bedrag waarop jij bent ingestapt, behoud jij gedurende jouw hele lidmaatschapsperiode. Zelfs als de prijs inmiddels is verdrievoudigd.