Sparrenveld

Welkom bij Sparrenveld, inspiratielocatie tussen de kerstbomen.

In de natuur weer verbinding maken met je eigen natuur. Dat staat centraal tijdens de workshops en heidagen die wij organiseren.

Onze locatie bevindt zich op het erf van een kerstbomenkwekerij, tussen de schuur en het woonhuis. Je zit letterlijk midden op een agrarisch bedrijf, omringd door de invloeden van de seizoenen. Hier combineren we graag de ritmes die we in de natuur zien met de ritmes van persoonlijke groei en ontwikkeling. Net zoals een kerstboom niet sneller groeit door eraan te trekken, gebeurt dat ook niet bij onszelf, onze gezinsleden of onze medewerkers. Terwijl we dat soms wel verwachten. We streven ernaar om anderen en onszelf te laten groeien door een omgeving te creëren die ondersteunend en inspirerend is. Dat geldt voor kerstbomen en voor mensen.

Zowel voor onze workshops; schrijfrituelen en schrijfretraites als onze heidagen voor (management)teams, maken we een inspirerende combinatie van natuur, agrarisch bedrijf, schrijven als werkvorm en aanvullende coachings- en trainingsvormen. Neem gerust contact op voor de mogelijkheden.

Faciliteiten

Kleinschalig en persoonlijk
Geschikt voor 6 personen (in overleg uit te breiden naar 8)
Voldoende bewegingsruimte voor deelnemers
Koffie, thee en fris inclusief.
Catering voor lunch mogelijk.
Lunchmogelijkheid in de straat op 800m
Keuken aanwezig voor bereiden eigen lunch
Vrij uitzicht over de landerijen
Parkeren op eigen terrein
Een rondje lopen tussen de kerstbomen mag
Uilenkast met steenuilen
Nabij Nationaal Park de Loonse en Drunense duinen (1km)
Logeermogelijkheden in de straat

 

Carlo & Gwyneth

Carlo Dingemans en Gwyneth Leermakers zijn partners in de kwekerij en in de liefde. Carlo teelt vanaf jongs af aan kerstbomen en is daarnaast civiel ingenieur gespecialiseerd in natuurbouw en natuurontwikkeling. Sinds 2021 wonen ze op de kwekerij.

Bereikbaarheid

Onze locatie is in 3 minuten bereikbaar vanaf de midden-brabantweg (N261), de provinciale weg tussen Tilburg en Waalwijk.

Het adres is Moleneind 7 – Loon op Zand