SOUL STORY

Schrijf deze winter je boek

Je droomt al jaren over het schrijven van een boek…

Je droomt al jaren van het schrijven van een boek, maar het is er nog niet van gekomen. Deze winter lijkt het juiste moment. Veel decemberverplichtingen gaan niet door. Ineens is er ruimte. Bovendien vind je het einde van het jaar een heerlijke tijd om even stil te staan bij waar je nu bent en waar je naar toe wilt.

Jij wilt geen business boek schrijven als marketingtool voor je bedrijf.
Jij wilt geen boek schrijven met als doel je expertstatus op te krikken.

Voor jou gaat het om iets anders. Jij voelt dat er een verhaal in je zit dat eruit wil.
Je hebt al vaker op het punt gestaan om te beginnen. Stappenplannen gedownload, een hoofdstukindeling gemaakt. Maar zo werkt het niet voor je.
Dit verhaal laat zich niet van te voren in hoofdstukken indelen. Dit verhaal moet zicht ontvouwen, al schrijvende.

Dus ga je deze winter schrijven. Zie het als een retraite. Eindelijk tijd en aandacht voor dat verhaal. En het op een fijne en luchtige manier ontdekken en opschrijven. Het gevoel van jezelf opkrullend op de bank voor de open haard. Warme chocolademelk na een wandeling in de kou. Jezelf terugtrekken op de slaapkamer en met alleen het nachtlampje aan schrijven in bed. Geen druk. Geen verwachtingen. Verwondering en nieuwsgierigheid naar wat zich gaat ontvouwen.

VUUR

LUCHT

VUUR

AARDE

Zo werkt het: schrijvend de vier elementen verkennen.

Je gaat schrijven aan de hand van de vier elementen: water, vuur, lucht, aarde. Dit is geen saaie cursus van A naar B met wekelijkse opdrachten. Dit is alsof je op reis gaat. Je gaat nieuwe dingen ontdekken, je gaat herinneringen ophalen en contact maken met het goud in jou. Aan het einde van de reis langs de elementen, kijk je terug. Je verbindt de fragmenten met elkaar: jouw soul story. Deze training start maandag 21 december. Na betaling ontvang je het trainingsmateriaal dat hoort bij de 4 elementen. Je krijgt werkboeken die je kan uitprinten en audio’s die je kan downloaden. Hiermee kun je aan de slag. Vanaf nu heb je jouw computer niet meer nodig. Daarnaast ontvang je 6 weken mail van mij met daarin aanvullende inspiratie in de vorm van audio en tekst. Dit is optioneel. Je kan dat gebruiken, maar het hoeft niet. Dus neem ervan als je het nodig hebt. In week 6 ontvang je van mij weer een werkboek. Hierbij gaat het om het verbinden van hetgeen je hebt geschreven.

“The desire to reach for the stars is ambitious.. The desire to reach hearts is wise.”

-Maya Angelou

testimonials

STORY-leden | Wat zeggen zij?

Het resultaat: de verhalen verbinden

Jouw verhaal op papier. Wellicht een eerste versie van je boek, waarna je kan redigeren. Of een hele reeks blogberichten die je kan delen de rest van het jaar (en kan bundelen in een boek). Of ontstaan er gedichten die een bundel vormen. Of zie jij jezelf ineens fragmenten van een thriller schrijven. Of is dit het moment waarop je al je kennis en wijsheid eindelijk toevertrouwd aan papier.

 

1

Meld je nu aan

De training start maandag 21 december.
Dagen
Uren
Minuten
Secondes

Over Gwyneth

Het schrijven en uitbrengen van mijn roman Moederwond heeft oude pijn geheeld en mijn leven getransformeerd op een manier die ik nooit voor mogelijk had gehouden. Het schrijven van dit boek was een roeping waaraan ik gehoor moest geven. Het heeft me de moed gegeven om mijn kennis en wijsheid te delen in mijn bedrijf en op andere plaatsen.

Veelgestelde Vragen

Staat jouw vraag er niet bij? Mail me jouw vraag gerust.

Je ontvang het per e-mail. Het trainingsmateriaal is allemaal te downloaden.

Ja, de betaling kan via Bancontact of Paypal.

De training is vooral bedoeld om op een luchtige en speelse manier te schrijven. Dus niet elke dag een uur plannen en dan schrijven, maar juist op de momenten dat je er zin in hebt. Het trainingsmateriaal is ook zo ingericht. Dus je volgt niet een bepaald stramien. Je kiest de elementen waar je op dat moment aan denkt of zin hebt om mee aan de slag te gaan. Het gaat echt om het plezier. Om je daar aan te blijven herinneren, krijg je audio’s van mij.

Omdat ik wil dat iedereen begint met het opschrijven van zijn of haar verhaal.

Als je lid bent van STORY | Community is deze training onderdeel van je lidmaatschap. De training staat niet in de online omgeving, maar is te volgen via e-mail. Mail naar info@gwynethleermakers.nl voor je aanmelding.