Aanbod

Mijn trainingen en coaching zijn gericht op schrijven als creatieve expressievorm en als methode voor het vinden van betekenis. Ik geloof dat iedereen een verhaal in zich draagt dat gedeeld mag worden met de wereld. Daarvoor zijn twee dingen nodig: het trainen van de schrijfspieren en het vertrouwen in de magie ervan.

Een selectie uit het aanbod

STORY | Business

Een programma voor schrijvers, ondernemers, content creators die de kracht van hun verhaal willen gebruiken in sales, op authentieke wijze zonder opdringerig te zijn (€499 ex BTW).

STORY | Intensief

Een intensief programma voor vrouwen die voelen dat ze een verhaal in zich hebben. Je schrijft de eerste versie van je boek en heb je concrete vervolgstappen voor publicatie. Early bird prijs (€499 incl. BTW).

STORY | Community

Een community voor vrouwen die schrijven voor de binnenwereld en voor de buitenwereld. Voor inspiratie, heling, transformatie en expressie.

Waarom kiezen voor mijn coaching en trainingen?

Focus op expressie

In alle trainingen is het hoofdingrediënt expressie. Schrijven als expressievorm komt eerst, de techniek komt daarna. Ik geloof in het ontvouwen van een verhaal, niet in het bedenken ervan.

De magie van het schrijven

Het onzichtbare zichtbaar maken. Verhalen waarvan jij niet wist dat je ze in je had ontdekken en naar buiten brengen. Vertrouwen op jou eigen wijsheid.

Nadruk op het persoonlijke verhaal

Of je nu een fictie of non-fictie boek wilt schrijven, de nadruk ligt op het persoonlijke verhaal. En komt terug in de uiteindelijke vorm van je boek wat niet betekent dat het altijd per se een autobiografisch boek hoeft te worden.

Verhalen & vrouwen

De meeste verhalenstructuren zijn gebaseerd op de reis van de held van Joseph Campbell. Een basis voor een verhaal over een man. Vrouwen hebben een andere verhaalstructuur nodig, daar zijn de trainingen op gebaseerd.

Liefdevolle feedback

Geen kritische feedback en aantekeningen met rode pen. Liefdevolle feedback staat voorop en is heel waardevol voor jou als schrijver. Elke schrijver heeft zijn eigen unieke stem en zijn eigen verhaal.

Gelijkwaardigheid en plezier

Er is geen superieur genre. Het verhaal dat in jou leeft, is altijd het juiste verhaal. De manier van leren is niet belerend vanuit een superioriteit, maar vanuit gelijkwaardigheid: leren van elkaar.

De laatste blogberichten

De coach als goeroe

Geen posters aan de muur, toen ik tiener was. Hoewel ik op de basisschool nog actief spaarde voor de stickers met de jongens van New

Lees verder »