Schrijfrituelen & Schrijfretraites

Op onze locatie Sparrenveld geef ik workshops, schrijfrituelen en retraits voor individuen en groepen. In de agenda zie je wat er de komende maand op de planning staat.

In een schrijfritueel ga je schrijven aan de hand van een thema, zoals bijvoorbeeld hartsverlangen, loopbaan, ouderschap of liefdesrelatie. Aan de hand van verschillende schrijfopdrachten wordt je geïnspireerd de antwoorden uit jezelf te halen. Dit samen in een groep doen op een locatie zorgt ervoor dat je helemaal los komt van je eigen omgeving. Dat geeft een ander perspectief. 

Maximaal 6 deelnemers

Kijk in de agenda voor het eerst volgende schrijfritueel en het thema.

In een schrijfretraite ga je aan de slag met je persoonlijke verhaal. Dit doe je meerdere dagen. Je gaat zien op welke manier jouw verhaal heeft bepaald wie je bent geworden en welke invloed jij hebt op jouw verhaal en dus ook op de persoon die je wilt zijn. 

Maximaal 6 deelnemers

Kijk in de agenda voor het eerstvolgende schrijfretraite.

Een schrijfritueel of schrijfretraite kun je ook privé boeken. Neem contact op voor de mogelijkheden.

De locatie, Sparrenveld

Op onze kwekerij in het buitengebied van Loon op Zand, nabij Nationaal Park Loonse en Drunense duinen, hebben wij een ruimte voor het geven van workshops. De locatie is goed bereikbaar vanaf de snelweg en gelegen in het landelijk gebied. Een mooie plek in de natuur om vanuit rust en ruimte te schrijven en in contact te komen met je eigen natuur.

Er is plaats voor maximaal 6 personen. Dit houdt de workshops kleinschalig zodat er voor alle deelnemers persoonlijke aandacht is.

Moleneind 7 Loon op Zand (nabij Tilburg en Waalwijk)

blog

Bekijk hier de eerste volgende workshops

Op de hoogte blijven

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en je ontvangt altijd als eerste informatie over schrijfrituelen en schrijfretraites. Bovendien ontvang je mijn artikelen exclusief voor nieuwsbrieflezers.