Schrijfrituelen & Schrijfretraites

Op onze locatie Sparrenveld geef ik workshops, schrijfrituelen en retraits voor individuen en groepen. In de agenda zie je wat er de komende maand op de planning staat.

Stap even uit de dagelijkse hectiek en geef jezelf een moment van zelfzorg en bezinning. Het Schrijfritueel helpt jou om te vertragen en een diepere verbinding te maken met je innerlijke wijsheid. Het is een laagdrempelige en verfrissende schrijfbeoefening. Vergelijk het met een uurtje yoga of meditatie. Na het Schrijfritueel voel je hernieuwde energie en een diepere verbinding met jouw eigen waarden, waardoor meer innerlijke rust ontstaat.

De workshop vindt plaats op onze locatie Sparrenveld. Met een maximum van 6 deelnemers creëren we een persoonlijke en veilige sfeer. De kosten bedragen slechts 15 euro per keer. Bekijk de agenda voor de eerstvolgende geplande Schrijfrituelen.

Kenmerken: persoonlijke begeleiding, kleinschalige setting, bezinning, zelfzorg, vertraging, innerlijke rust en diepere verbinding.

Neem de tijd voor jezelf en ervaar de kracht van het Schrijfritueel: een waardevolle beleving van vertraging, verbinding en zelfzorg.

Kijk in de agenda voor het eerst volgende schrijfritueel en het thema.

Tijdens een Schrijfretraite ga je de diepte in aan de hand van jouw persoonlijk verhaal. Je ontdekt hoe jouw verhaal jouw identiteit heeft gevormd en welke invloed je hier op hebt. Je leert hoe jouw verhaal betekenis kan geven aan je leven.

Een schrijfretraite duurt minstens een dagdeel en vindt plaats op onze locatie Sparrenveld. Er is plaats voor slechts 6 deelnemers om een veilige en persoonlijke sfeer te waarborgen.

Kenmerken: persoonlijke begeleiding, kleinschalige setting, verkenning van identiteit, jouw persoonlijk verhaal, transformatie, heling.

Ervaar de transformerende en helende kracht van jouw verhaal tijdens het Schrijfretraite.

Kijk in de agenda voor het eerstvolgende schrijfretraite.

Een schrijfritueel of schrijfretraite kun je ook privé (1 op 1) boeken.
Je betaalt 95 euro per uur incl. BTW.
Een maatwerkprogramma behoort tot de mogelijkheden
Neem contact op voor de mogelijkheden.

Tijdens jouw event, heidag, opleidingsdag, etc. kan ik een maatwerk workshop op het gebied van therapeutisch schrijven / journaling geven.
Neem contact op voor de mogelijkheden.

De locatie, Sparrenveld

Onze locatie bevindt zich op onze kwekerij in het prachtige buitengebied van Loon op Zand, vlakbij het Nationaal Park Loonse en Drunense Duinen. Hier hebben we een ruimte voor het geven van workshops. De locatie is goed bereikbaar vanaf de snelweg en biedt een rustige en natuurlijke omgeving om te schrijven en weer in contact te komen met je eigen natuur.

Met maximaal 6 personen houden we de workshops kleinschalig, zodat er voldoende persoonlijke aandacht is voor alle deelnemers.

Moleneind 7 Loon op Zand (nabij Tilburg en Waalwijk)

sparrenveld

Bekijk hier aankomende workshops in de agenda en neem de eerste stap naar een inspirerende schrijfervaring.

Nieuwsbrief Labyrint​

Een nieuwsbrief voor mensen op zoek naar een betekenisvol leven met artikelen over identiteit, familiepatronen, zingeving, geluk, authenticiteit en schrijven.