Schrijfcirkel

De schrijfcirkel is een community van vrouwen die maandelijks samen schrijven en verhalen delen.

Schrijven doen we in het schrijfritueel aan de hand van een maandthema. Verhalen delen we tijdens een #deeljouwverhaal bijeenkomst. Naast de bijeenkomsten is er een maandelijkse themagids met schrijfvragen en schrijfoefeningen om zelf te doen op een moment dat je uitkomt.

Schrijven én uitspreken zijn allebei nodig. Schrijven helpt jouw diepste gevoelens en gedachten – die je niet durft uit te spreken – te verwoorden. Je kunt nu duidelijker communiceren en dat zorgt ervoor dat je problemen die je ervaart in je relaties – privé of werk – op kunt lossen. Het uitspreken zorgt er ook voor dat je een helder verhaal vormt over jezelf. Dat je weet wie je bent, wat je belangrijk vindt en wat je verlangens zijn.

Dit krijg je bij de schrijfcirkel:

Toegang tot online omgeving met themagids met schrijfoefeningen.

Schrijfritueel: online bijeenkomst (via webinargeek).

#deeljouwverhaal: online bijeenkomst (via Zoom).

Besloten Facebookgroep om contact te leggen met andere leden.

Korting op andere trainingen en coaching.

testimonial

Margo Caspers
Margo Caspers
Lees verder
Het schrijven brengt mij nu veel rust. Als er veel met mij of in de maatschappij gebeurt, ontstaat er snel chaos en drukte in mijn hoofd door alle emoties die dan ontstaan. Boosheid, verdriet, het niet begrijpen wat er allemaal gebeurt. Vroeger kon ik daar lang last van houden, ik trok mij steeds verder terug in mijzelf of kon zomaar heel boos worden. Door het schrijven laat ik letterlijk los wat er allemaal in mijn hoofd zit; het kan eruit. Het creëert een brug, een uitgang, waardoor mijn emoties naar buiten kunnen. Mijn hoofd is weer leeg en er ontstaat rust.

Zo word je lid van de schrijfcirkel

  • Je maakt een keuze tussen het jaarlidmaatschap of het maandelijkse lidmaatschap.
  • Het jaarlidmaatschap loopt automatisch af. Het maandlidmaatschap is maandelijks opzegbaar.
  • Na betaling ontvang je een welkomstmail met jouw inloggegevens voor de online omgeving.
  • Via jouw account heb je altijd direct toegang tot de online omgeving.
  • In de maandthemagids vind je een overzicht van de eerstvolgende bijeenkomsten en hoe je je daar voor aan kan melden.

Maandelijks

meest flexibel

12
incl. BTW
  •  

Jaarlijks

beste prijs

133
incl. BTW
  •  

De schrijfcirkel is ontstaan vanuit mijn verlangen om met andere vrouwen rond een kampvuur te zitten en te luisteren naar elkaars verhalen. Niet die eerste verhalen, maar de verhalen waar het echt om gaat. De verhalen die in het dagelijks leven vaak verscholen blijven achter een keurige glimlach.

Gwyneth Leermakers

Veelgestelde Vragen

Staat jouw vraag er niet bij? Stel je vraag per mail op info@gwynethleermakers.nl

Je kunt het lidmaatschap opzeggen via https://gwynethleermakers.nl/mijn-account/ of door mij een e-mail te sturen. 

Het jaarlidmaatschap loopt automatisch af na 1 jaar.

Het maandlidmaatschap is maandelijks opzegbaar.

Het lidmaatschap is ook beschikbaar voor Belgische klanten. De betaling kan via Bancontact.

De gezamenlijke online bijeenkomsten duren ongeveer een uur per keer. Als je van schrijven een gewoonte maakt, zal het net zoiets zijn als tandenpoetsen. Je doet het graag omdat je er de positieve effecten van ervaart in je dagelijks leven.

Het maandelijks lidmaatschap loopt automatisch door totdat jij het opzegt.  Het is maandelijks opzegbaar vanaf de eerste maand.

Het jaarlidmaatschap stopt automatisch na 1 jaar.

De online bijeenkomsten zijn meestal overdag, op verschillende dagen van de week. Ze worden 3 maanden vooraf gecommuniceerd, zodat je er rekening mee kan houden in je planning. Van het schrijfritueel komt er altijd een opname, zodat je ook op een later tijdstip het schrijfritueel zelf kan doen.

Voor het schrijfritueel gebruik ik webinargeek, daar heb je niets voor nodig (behalve een computer of telefoon). Je ontvangt een link voor toegang. De #deeljouwverhaal bijeenkomsten zijn via Zoom. Daarvoor moet je eenmalig iets installeren. Ook hiervoor ontvang je een link en wordt je bij de eerste keer stap voor stap door het installatieproces begeleid.