Workshop Ruimte Innemen Sparrenveld Loon op Zand

Workshop Ruimte Innemen

Heb jij moeite met nee zeggen? Voel jij je schuldig als je wel een keer nee zegt? En bekruipt je een ongemakkelijk buikgevoel als een ander je een verzoek doet waartoe jij je verplicht voelt? Wellicht heb je moeite met het stellen van grenzen en het innemen van je eigen ruimte. Jij zorgt liever voor anderen. Jij geeft liever dan je ontvangt. En dat kan weleens ten koste gaan van je eigen behoeften. Van jouw dromen en verlangens.

Ervaren van jouw grenzen

In deze workshop gaan we aan de slag met het ervaren van grenzen. Dat doen we door een combinatie van lichaam, geest en intuïtie. We gaan intuïtief en reflectief schrijven. We gaan een bijzondere vorm van pilates doen: FeetUp. Op deze manier word je op meerdere vlakken uitgedaagd om te voelen wat jouw ruimte is en waar voor jou de grens ligt.

Aan het einde van deze workshop heb jij beter inzichtelijk hoe het voelt om je eigen ruimte in te nemen. Een boost voor je zelfvertrouwen en plezier. Je zult energieker naar huis gaan.

Wanneer is dit relevant voor jou?

  • Als je moeite hebt met nee zeggen en daar verandering in wilt brengen.
  • Als je niet meer geleefd wilt worden door de verzoeken van anderen en je niet langer verplicht wilt voelen om daar op in te gaan.
  • Als je zin hebt om te ervaren wat jij nu eigenlijk zelf wilt..

Jouw begeleiders: Evelyne Salden & Gwyneth Leermakers

Gwyneth Leermakers. Bijh Gwyneth gaat het over authentiek communiceren. Het vionden van je stem. Het vertellen van je verhaal. Zichtbaar zijn als je zelf. Er kan hulp geboden worden bij o.a. personal branding, ritueel schrijven en storytelling.

Wij zullen je begeleiden tijdens deze training met behulp van werkvormen zoals pilates, yoga en intuïtief schrijven. We creëren een veilige omgeving waarin je jezelf kunt openstellen voor nieuwe inzichten.

Praktische Details

Investering: €75 (inclusief BTW)

Datum: vrijdag 26 januari 9.30-12.00 uur

Locatie: Sparrenveld, Loon op Zand – gelegen in een rustige, landelijke omgeving.

Kleine groep: we houden de groep klein (maximaal 6 deelnemers) voor persoonlijke aandacht.

Parkeermogelijkheid: op eigen terrein.

Kleding: trek gemakkelijke kleding aan waarin je prettig kunt bewegen (geen rok of jurk). Tijdens de oefeningen doe je je schoenen uit. Blote voeten of sokken zijn allebei prima.

Mee te nemen: een notitieboekje en een fijne pen.

Verzorging: voor koffie, thee, fris en wat lekkers wordt gezorgd.

sparrenveld

Daag jezelf uit en kom je eigen ruimte ervaren. We kijken ernaar uit om je op vrijdag 26 januari te verwelkomen. Wacht niet te lang met aanmelden, want er is plek voor een beperkt aantal deelnemers (6).

Het was een verademing om te leren dat er ook een andere manier is die mij veel beter ligt. Die écht vanuit mijzelf komt. Die veel minder moeite kost en waarbij ik mij veel vrijer voel om te delen vanuit wie ik ben.
Mandy Visser
"Ik had niet gedacht dat het iets met me zou doen. Gewoon een leuke ervaring om “op de kop te staan”. Maar het was meteen zoveel meer, lichamelijk en emotioneel maakte het veel los. Ik kan niet wachten om het weer eens te proberen."
Jeannie
Ik vind dat je mooi werk verricht. Het helpt me echt verder. In een ondernemerswereld van presteren, doe-modus en op een podium inspringen ben jij een verademing.
Nathalie Theys
Bij Evelyne heb ik voor het eerst kennisgemaakt met de FeetUp. Nooit verwacht dat dit zoveel positieve energie zou geven! Als kind deed ik vaak de handstand. Het ondersteboven hangen in de FeetUp geeft me echt weer het gevoel alsof ik kind ben. Maar ook het kunnen loslaten van spanning in je nek is erg fijn! Zeker met mijn beroep als tandarts. Het is niet voor niets dat de FeetUp een van mijn favoriete onderdelen is bij de lessen van Evelyne!
Meine