logo_gl-circel-lijn-wit

Ritueel schrijven

Ritueel schrijven is een online training therapeutisch schrijven.

Als je worstelt met een verandering in je leven, helpt ritueel schrijven om naar jezelf te luisteren. Om zichtbaar te maken wat gezien wil worden, zodat je weer de baas wordt over steeds repeterende gedachten.    

Komt dit bekend voor?

Je zit op je bed met je benen gekruist over elkaar. Je concentreert je op je ademhaling en ondertussen voel je de pijn in je onderrug. Je gedachten dwalen al snel af en als je de timer van je telefoon hoort spring je van je bed. Dat mediteren is niets voor jou.

Aan het einde van de zaterdagmiddag zit je op de bank met de Happinez in je hand. Je leest een interview over leven vanuit je authentieke ik. Nog voordat je bij het einde bent, heb je het boek bij bol.com besteld.

Je swiped langs Instagram stories, er komt een advertentie voorbij waarin je wordt beloofd dat je op magische wijze alles krijgt wat je verlangt. Hoewel je hoofd tegenstribbelt, klik je toch op de link.

Je legt de telefoon neer en voelt een knoop in je maag. Het liefste ga je nu even een rondje rennen om van het ik-heb-weer-ja-gezegd-terwijl-ik-nee-bedoel gevoel af te zijn.

Je bent zoekende. Al was je liever vinder. Er is altijd dat gevoel dat er een verhaal in je zit dat eruit wil.

Registratie open vanaf 23 mei

Vul hier je voornaam en e-mailadres in en je krijgt als eerste de kans om je aan te melden voor deze training.

Voornaam(Vereist)

testimonial

Margo Caspers
Margo Caspers
Lees verder
Het schrijven brengt mij nu veel rust. Als er veel met mij of in de maatschappij gebeurt, ontstaat er snel chaos en drukte in mijn hoofd door alle emoties die dan ontstaan. Boosheid, verdriet, het niet begrijpen wat er allemaal gebeurt. Vroeger kon ik daar lang last van houden, ik trok mij steeds verder terug in mijzelf of kon zomaar heel boos worden. Door het schrijven laat ik letterlijk los wat er allemaal in mijn hoofd zit; het kan eruit. Het creëert een brug, een uitgang, waardoor mijn emoties naar buiten kunnen. Mijn hoofd is weer leeg en er ontstaat rust.