Plannen voor 2024

Aan goede voornemens doe ik niet, want dan hoef je ook niet aan blue monday te doen. De dag dat je constateert dat het weer niet gelukt is om je goede voornemens vol te houden. Ik doe wel aan plannen maken. Ik houd er zelfs van. Niet van die plannen die tot in detail bepalen wat je moet doen op welke dag. Wel van plannen die een richting aanwijzer vormen als je in de chaos van het dagelijks leven even de weg kwijt bent.

Een plan dat past op 1 A4. Duidelijk en overzichtelijk met genoeg ruimte voor verandering, nieuwe dingen en met genoeg houvast om jouw richting in te lopen.

Op vrijdag 12 januari ga ik mijn plannen voor 2024 vormgeven op bovenstaande manier. Het lijkt me leuk om dat samen te doen met anderen. Ik dacht er aan om die dag te delen hoe ik het aanpak om een plan voor 2024 te maken.

Misschien heb je zelfs wel zin om mee te doen die ochtend? Als stok achter de deur en gewoon omdat het mij leuk lijkt om dit een soort van samen te doen. Wie lijkt dat ook leuk?

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Ik ben benieuwd wat jij vindt, laat een reactie achter.x