Ondersteboven Workshop Vrijdag 6 oktober 9.30-12.00 uur Sparrenveld Loon op Zand

Ondersteboven Workshop

“What if I fall? Oh, but my darling, what if you fly?” – Erin Hanson

Heb je zin om weer eens te spelen en je een dag weer kind te voelen? Wil je zaken vanuit een ander perspectief zien en daarbij letterlijk in beweging komen? Iets doen wat je een beetje spannend vindt en daarna het geluksgevoel van overwinning ervaren? En bovendien spanning die je hebt opgebouwd in je lichaam loslaten, zodat je je weer energiek voelt en meer ruimte in je lijf ervaart. Dan hebben wij een hele leuke workshop voor jou: ondersteboven.

Zet jouw wereld op z’n kop

Tijdens deze workshop ga je lichaam en geest op een luchtige, speelse manier met elkaar verbinden. Dit doen we door het combineren van twee werkvormen: FeetUp en intuïtief schrijven. FeetUp is als een yogales of pilatesles, maar dan met een extra hulpmiddel: een krukje. Je gaat aan de slag in allerlei houdingen met dit krukje. Uiteindelijk ga je zelfs ondersteboven staan. Uiteraard bouwen we dit stap voor stap op en je wordt professioneel begeleid door Evelyne. De FeetUp-oefeningen worden afgewisseld met intuïtieve schrijfoefeningen, zodat je woorden kunt geven aan de lichamelijke ervaring. Dit is een beginnersworkshop, dus je hebt zowel voor FeetUp als voor het intuïtief schrijven geen enkele ervaring nodig.

Aan het einde van de workshop zul je inzicht hebben in waar je spanningen ervaart, hoe je weer plezier kunt ervaren en op jezelf kunt vertrouwen. Je zult energieker naar huis gaan.

Wanneer is dit relevant voor jou?

  • Als je uit je comfortzone wilt stappen op een luchtige en leuke manier meer zelfvertrouwen wilt ervaren.
  • Als je zin hebt om het plezier van iets nieuws doen weer eens wilt ervaren.
  • Als je behoefte hebt aan een nieuw perspectief, letterlijk en figuurlijk vanuit een andere blik naar je leven kijken en zo je horizon verbreden.

Jouw begeleiders: Evelyne Salden & Gwyneth Leermakers

Gwyneth Leermakers. Bijh Gwyneth gaat het over authentiek communiceren. Het vionden van je stem. Het vertellen van je verhaal. Zichtbaar zijn als je zelf. Er kan hulp geboden worden bij o.a. personal branding, ritueel schrijven en storytelling.

Wij zullen je begeleiden tijdens deze training met behulp van werkvormen zoals pilates, yoga en intuïtief schrijven. We creëren een veilige omgeving waarin je jezelf kunt openstellen voor nieuwe inzichten.

Praktische Details

Investering: €75 (inclusief BTW)

Datum: Vrijdag 6 oktober van 9:30 – 12:00 uur

Locatie: Sparrenveld, Loon op Zand – gelegen in een rustige, landelijke omgeving.

Kleine groep: we houden de groep klein (maximaal 6 deelnemers) voor persoonlijke aandacht.

Parkeermogelijkheid: op eigen terrein.

Kleding: trek gemakkelijke kleding aan waarin je prettig kunt bewegen (geen rok of jurk). Tijdens de oefeningen doe je je schoenen uit. Blote voeten en sokken zijn allebei prima.

Mee te nemen: een notitieboekje en een fijne pen.

Verzorging: voor koffie, thee, fris en wat lekkers wordt gezorgd.

sparrenveld

Daag jezelf uit door je leven vanuit een ander perspectief te zien en kom ondersteboven staan. We kijken ernaar uit om je op 6 oktober te verwelkomen. Wacht niet te lang met aanmelden, want door het beperkte aantal deelnemers (6) verwachten wij dat de workshop snel vol zal zitten.

Het was een verademing om te leren dat er ook een andere manier is die mij veel beter ligt. Die écht vanuit mijzelf komt. Die veel minder moeite kost en waarbij ik mij veel vrijer voel om te delen vanuit wie ik ben.
Mandy Visser
"Ik had niet gedacht dat het iets met me zou doen. Gewoon een leuke ervaring om “op de kop te staan”. Maar het was meteen zoveel meer, lichamelijk en emotioneel maakte het veel los. Ik kan niet wachten om het weer eens te proberen."
Jeannie
Ik vind dat je mooi werk verricht. Het helpt me echt verder. In een ondernemerswereld van presteren, doe-modus en op een podium inspringen ben jij een verademing.
Nathalie Theys
Bij Evelyne heb ik voor het eerst kennisgemaakt met de FeetUp. Nooit verwacht dat dit zoveel positieve energie zou geven! Als kind deed ik vaak de handstand. Het ondersteboven hangen in de FeetUp geeft me echt weer het gevoel alsof ik kind ben. Maar ook het kunnen loslaten van spanning in je nek is erg fijn! Zeker met mijn beroep als tandarts. Het is niet voor niets dat de FeetUp een van mijn favoriete onderdelen is bij de lessen van Evelyne!
Meine