Moederwond, roman over familiepatronen

Soms loop je in het leven steeds weer tegen hetzelfde probleem aan. Een probleem waar je je vinger niet op kunt leggen. Het verhindert je voluit te leven en het lijkt wel alsof het lot je tegenzit. Een familie opstelling kan inzicht geven in de onbewuste patronen die daar aan ten grondslag liggen en die vaak al vele jaren doorgegeven zijn van generatie op generatie. Deze roman laat zien hoe misbruik van vrouwen generaties kan doorwerken. En hoe de moederwond kan helen.

Moederwond, het verhaal

Voor het oog van de buitenwereld geniet Phaedra van haar perfecte leven. Succesvol en gelukkig, aan de buitenkant tenminste. Van binnen zoekt ze, al weet ze niet waar naar. Als de geboorte van haar dochter gecompliceerd verloopt, kan ze niets anders doen dan naar de schaduwkant van haar leven kijken. Hoe kan deze kant zo lang onbelicht zijn gebleven? Waarom is de wond die van generatie op generatie is doorgegeven nooit geheeld? Weet zij het familiegeheim te ontrafelen zodat ze kan ontsnappen aan het patroon en haar moederwond kan helen?

9U5A1490

De stenen die je laat liggen, daar struikelen je kinderen over (Afrikaans gezegde). Dit boek vertelt precies hoe dit doorwerkt voor drie generaties vrouwen. Je beleeft het met hen mee en voelt alle emoties die hierbij komen kijken.

Dit is een boek voor jou als:

  • Je interesse hebt in familie opstellingen en familie patronen.
  • Meer wilt weten over het helen van de moederwond.
  • Er geheimen in jouw familie zijn.
  • Er vroeger in jouw gezin weinig tot niet werd gesproken over emoties en gevoelens.
  • Je moeite hebt met jezelf uitspreken.
  • je meer wilt weten over de relatie met je moeder en in de invloed op jouw leven.

Lezers over Moederwond

Veel vrouwen zullen herkenning vinden in dit boek. De diverse facetten die Leermakers beschrijft over de worsteling met het leven, zingeving, het zoeken naar werkelijk geluk, maken de herkenning groot. Niet elke vrouw kent weliswaar een diep familiegeheim, maar de diverse emoties zijn universeel.

Boektrailer Moederwond

Moederwond is uitgegeven door Uitgeverij aquaZZ

Bestel hier jouw exemplaar van Moederwond

Hardcover

___

26 00
incl. BTW
  •  

Paperback

___

18 50
incl. BTW
  •  

Ebook

___

9 95
incl. BTW
  •  

Moederwond is uitgegeven door Uitgeverij aquaZZ