Moederwond

De moederwond helen en je vrouwelijk potentieel hervinden.

Het is geen nieuws dat vrouwen honderden jaren zijn onderdrukt door mannen. De pijn daarvan dragen we vandaag de dag nog. Terwijl we leven in vrijheid en volop kansen en mogelijkheden hebben als vrouw. Toch is het moeilijk om hierin je plek in te nemen. Je blijft het idee houden dat je het nooit goed doet in je rol als moeder, ondernemer en partner. Je gaat over je grenzen, legt de lat heel hoog voor jezelf en kampt met zelftwijfel.

Hoe mijn ervaring daarin is geweest, lees je in mijn boek. Hoe jouw ervaring daarin is, ga je ontdekken in de 5-daagse zelfcoaching.

Roman Moederwond

Voor het oog van de buitenwereld geniet Phaedra van haar perfecte leven. Succesvol en gelukkig, aan de buitenkant tenminste. Van binnen zoekt ze, al weet ze niet waar naar. Als de geboorte van haar dochter gecompliceerd verloopt, kan ze niets anders doen dan naar de schaduwkant van haar leven kijken. Hoe kan deze kant zo lang onbelicht zijn gebleven? Waarom is de wond die van generatie op generatie is doorgegeven nooit geheeld? Weet zij het familiegeheim te ontrafelen zodat ze kan ontsnappen aan het patroon en haar moederwond kan helen?

5-daagse zelfcoaching

In de 5-daagse zelfcoaching behorende bij mijn roman Moederwond, ga je aan de slag met schrijfoefeningen die je helpen inzicht te krijgen hoe de moederwond jou op dit moment belemmert. Het gaat er niet om dat je de schuld bij je moeder gaat zoeken, het gaat erom dat je gaat kijken naar jouw plek in jouw familie. Dat je je bevrijdt van belemmerende overtuigingen die jou tegenhouden om een authentiek leven te leiden. Zodat je de ongetemde versie van jezelf eens goed aankijkt. Jezelf veilig voelt om ruimte in te nemen en je waarheid durft te spreken.

Wat anderen zeggen....

'Eigenlijk gaat het over jezelf zijn. Niet proberen om iemand te zijn die je graag wilt zijn, maar jezelf accepteren zoals je bent.'

Uit Moederwond