STORY | Magie & Meesterschap

Gratis 3-delige training

Welkom!

Je bent met succes aangemeld voor de gratis 3-delige training 
STORY | Magie & Meesterschap. 

Als je naar je mailbox gaat, vind je na 5 minuten een welkomstmail. Heb je die mail niet ontvangen (ook niet in je spambox)? Neem dan contact op via info@gwynethleermakers.nl. Dan zorg ik ervoor dat je alsnog deze mail ontvangt.

Op woensdag 7 april gaat de training van start en ontvang je deel 1.

Ik heb er zin in!

Gwyneth

P.S. Om alle mails van de training goed te ontvangen is het belangrijk om info@gwynethleermakers.nl toe te voegen aan jouw contactpersonen.

Over Gwyneth

Ik ben opgegroeid met de slogan: ‘een slimme meid is op de toekomst voorbereid.’ Dat was precies wat ik deed. Het lukte ook: carrière, man, huis, kinderen. Toch ervaarde ik vaak een leeg gevoel.

Ik wist dat ik een verhaal in me had dat eruit moest. In 2016 besloot ik daar gehoor aan te geven en schreef mijn roman Moederwond. Dit was enorm bevrijdend, transformerend en helend. Ik merkte dat met name vrouwen onuitgesproken verhalen in zich hebben. Ik wil ze helpen om die verhalen een stem te geven. Om hen een stem te geven. Daarom heb ik STORY | Schrijfschool opgericht  waarin ik creatieve en therapeutische schrijftrainingen geef.