Lettertype van je eigen handschrift

Een lettertype van je eigen handschrift, dat is iets heel anders dan je van mij gewend bent. Op InstagramFacebook en nieuwsbrieven zag ik leuke handgeschreven lettertypes voorbij komen. Nu wilde ik niet zomaar een handgeschreven lettertype. Ik wilde een lettertype van mijn eigen handschrift. Niet omdat ik nu zo’n geweldig mooi handschrift heb, maar omdat het dan echt van mij is. En het dus niet persoonlijk maakt als een trucje, maar echt persoonlijk is.

Via deze website kun je heel makkelijk van je eigen handschrift een lettertype maken. Reserveer er wel even wat tijd voor. Ik heb het wel 6 keer gedaan voordat ik tevreden was. En zul je net zien ben je bij de Z, vlekt de inkt op het papier.

Succes!

 

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Ik ben benieuwd wat jij vindt, laat een reactie achter.x