Laat je niet afleiden

Ik heb me zo vaak laten afleiden in mijn bedrijf. Telkens maar weer aanpassen. En dat aanpassen leiden nooit tot tevredenheid. In deze podcast deel ik met je hoe ik de rode draad in mijn werk zag en op welke punten ik me heb laten afleiden. En ik nodig je uit om te kijken naar jouw rode draad en de afleiding te elimineren.

 

Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Michèle Hecker
4 jaren geleden

Zo herkenbaar, wat een fijne podcast Gwyneth. Ik ben in het verleden vaker een eigen bedrijf gestart en heb me zo vaak laten afleiden door anderen. Dat merk ik nu ook weer. ‘Dat kan toch niet wat je doet, je moet het zus en zus en zo doen.’
Echt fijn om te horen dat je juist wel bij jezelf moet blijven, dus dat ga ik dan ook doen:))

1
0
Ik ben benieuwd wat jij vindt, laat een reactie achter.x