Jij hebt een verhaal. Een boodschap.

Je bent niet zomaar ondernemer geworden.
Jij wilt niet simpelweg producten verkopen en dat steeds beter en slimmer doen. Het is niet dat je nooit succes hebt gekend. Je hebt altijd goede banen gehad en ook in het ondernemerschap lukt het je best om aan klanten te komen. Jij bent slim en getalenteerd. Toch voelt het alsof er niet uitkomt wat er in je zit. Alsof je nog steeds niet laat zien wie je werkelijk bent.

Jij hebt een boodschap. Jij wilt écht iets neerzetten in de wereld. Noem het een verschil maken, van betekenis zijn. Het gaat niet om de woorden, het gaat om jouw gevoel. Als het gevoel klopt, dan klopt alles. Dan heb je het idee goed bezig te zijn, dan creëer je moeiteloos. Dan komt jouw boodschap aan bij de juiste mensen. Dan maakt jouw bedrijf een verschil in de wereld. Dan draag jij bij aan die grotere beweging van meer compassie, liefde, plezier en passie.

Als je meegaat op die stroom, dan floreer je in je bedrijf (en in je leven). Dan komt eruit wat er in je zit. Dan laat je zien wat je werkelijk in je mars hebt. Dan laat je zien wie je echt bent. Dan onderneem je op authentieke wijze. Op jouw eigen en unieke manier. Dan vind je jouw stem en laat je jouw boodschap horen. Typisch jij.

Maar hoe dan?

Een eerste stap is om lid te worden van de Eigenwijze Business Community.

Wanneer laat jij jouw verhaal horen?

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Ik ben benieuwd wat jij vindt, laat een reactie achter.x