Jaaroverzicht 2015 (2)

Vandaag kijk ik terug op het tweede kwartaal van 2015. Het voorjaar vind ik een heerlijke tijd. Weer naar buiten gaan. Letterlijk en figuurlijk. Zo besloot ik om te gaan samenwerken met andere ondernemers. Samenwerken is iets wat ik lastig vind, het liefste doe ik alles alleen en tegelijkertijd krijg ik ook energie van samenwerken. Ik besloot de gok te wagen en benaderde een aantal experts die voor mij gingen bloggen.

Ik nam afscheid van een goede klant. Dat vond ik moeilijk. Mijn opdrachtgever was een prettig en inspirerende man waar ik graag voor werkte. Echter kreeg ik geen energie meer van het werk wat ik deed. Ik ging er steeds meer tegenop zien. Dus besloot ik om afscheid te nemen. Een moeilijke beslissing, maar ik heb er geen spijt van. Als je afscheid neemt, komt er ook weer iets voor terug. Zo ging ik vrouwen adviseren met de start van hun eigen bedrijf. Ik kreeg de vraag steeds vaker en besloot mijn kennis te bundelen in een online training; van passie naar business.  Ondertussen lanceerde ik ook nog een nieuwe website, gemaakt door Jos. Een intensief en leuk project. Ik ben erg blij met het werk dat Jos levert.

Gelukkig nam ik ook tijd om leuke dingen te doen. Zo ging ik – heel decadent – voor een vrijgezellenfeest naar Ibiza. Het was echt zoiets wat ik eigenlijk over the top vond, maar ik ben zo blij dat ik niet naar dat negatieve stemmetje heb geluisterd.  Het was heerlijk om de hele dag op het strand te liggen, sangria te drinken en lekker hapjes te laten serveren aan je strandbed. En om ‘s avonds ouderwets te tutten en 3 keer van kleding te wisselen om vervolgens met de taxi naar een luxe club te vertrekken. Allemaal dingen die ik zelf nooit zou doen, maar nu wel heb meegemaakt door alleen maar: “Ja, ik ga ook mee!” te zeggen. Soms is het buiten je comfortzone heerlijk toeven.

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Ik ben benieuwd wat jij vindt, laat een reactie achter.x