Jaaroverzicht 2015 (1)

Toen ik dit blog las, kwam ik op het idee om ook een jaaroverzicht te maken. Bij het verzamelen van de foto’s komen de herinneringen als vanzelf terug. Ik weet het nog goed, een jaar geleden genoot ik van mijn extra lange zwangerschapsverlof. Alhoewel ik het niet echt als genieten zou bestempelen, ik wilde zo graag weer gaan werken. Tijdens mijn zwangerschap moest ik het een tijdje rustig aan doen, terwijl ik zoveel ideeën had die ik wilde gaan uitvoeren.

Het begin van 2015 stond dus in het teken van all die ideeën uitvoeren, het liefste ook allemaal in de maand januari. Dat zorgde ervoor dat ik na een paar weken al radeloos op de bank zat te huilen. Ik was iets te fanatiek van start gegaan (wat ik overigens wel vaker doe). Nadat ik mijn ritme had gevonden haalde ik plezier uit het werken aan een nieuw marketingproject. We maakten foto’s in het kantoor en van de medewerkers en alle teksten voor de website werden herschreven. Een leuk bedrijf waar ik nog steeds voor mag werken.

In het eerste kwartaal heb ik ook een keuze gemaakt. De naam Fabulous Business Mom voelde niet meer goed. Ik had het idee dat ik alleen nog maar moeder was en wilde graag mijn eigen ik weer. Dus veranderde ik de naam in Fabulous Business Woman en daarmee ook de gehele huisstijl. Ook kwam er iets aan de oppervlakte waar ik tot dan toe alleen nog maar over durfde te dromen. Voor het eerst sprak ik uit dat ik graag een boek wil schrijven. Eigenlijk droomde ik er als kind al van. Maar die droom was goed weggestopt. Dat betekent overigens niet dat het boek er al is. Er stond nog een hele lading angst, twijfel en onzekerheid op me te wachten in 2015.

Doordat ik weer aan het werk was kon ik beter genieten met de kinderen. Zo kon Giorgia mee op de bakfiets en dat zorgde dat ik een stukje vrijheid terugkreeg. Ook al was het koud, we zijn vaak naar buiten gegaan. Al was het maar een kort blokje om. Even frisse lucht halen.

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Ik ben benieuwd wat jij vindt, laat een reactie achter.x