Houd op met die positiviteit

Ik wil even iets kwijt. Het mocht niet. Ik moest het inhouden. Het bleh-gevoel. Maar goed, als ik iets ervaar ben ik meestal niet de enige. Dus deel ik dit even. Dus ben je ook zo moe om constant te ‘moeten’ leren en groeien van alles wat er gebeurt? Luister dan dit.

Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Oudste
Nieuwste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
2Sync
5 jaren geleden

Je laat inderdaad daardoor je gevoelens niet toe, terwijl het juist zo belangrijk is om je gevoelens te doorvoelen. Dan pas kun je ze een plekje geven en weer loslaten.

Jacqueline
5 jaren geleden

Geweldig. Al dat positieve gedoe. De dagen zijn inderdaad ook weleens k..!

Michèle Hecker
4 jaren geleden

Hahah, heerlijk om soms gewoon ff boos of verdrietig te zijn. Heerlijk en het lucht op. Mijn kinderen zeiden wel eens mam, stop met die positiviteits -diaree en baal gewoon eens. Die tip van mijn dochter heb ik ter harte genomen;))

4
0
Ik ben benieuwd wat jij vindt, laat een reactie achter.x