Hoe krijg je je workshop vol?

Hoe krijg je je workshop vol? Natuurlijk willen we allemaal workshops geven met wachtlijsten. Vandaar ook de misleidende titel van dit bericht. Je wilt graag je workshop, training vol hebben. We willen allemaal klanten hebben en geld verdienen met wat we het allerliefste doen.

Maar er is iets veel belangrijkers dan je op te richten dan geld. En grappig genoeg ligt het heel dicht bij elkaar. Het is waarde.

Ik organiseerde mijn eerste workshop storytelling en had maar 1 deelnemer.  Een teleurstelling of juist niet?

Je hoort het hier van mij:

 

 

 

Video niet te zien? Check mijn Facebookpagina: https://www.facebook.com/gwynethleermakerspagina

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Ik ben benieuwd wat jij vindt, laat een reactie achter.x