Hoe doet zij dat toch? Melinda vertelt…

Melinda van Rossen (33) is eigenaresse van Boost your Health  en Boost your Kids, getrouwd en moeder van een tweeling van ruim 3 jaar (j/m).
Haar werk is haar hobby, want ze houdt van sporten en gezonde voeding. Tevens vindt ze het leuk om nieuwe dingen te verzinnen, uitdagingen te hebben en alles uit het leven te halen wat erin zit!

Ze combineert haar business met de zorg voor haar lieve tweeling en haar man heeft wisselende diensten. Dit betekent dat hij soms doordeweeks thuis is, waardoor ze makkelijk naar afspraken kan. Soms werkt hij ook in het weekend en dan heeft ze de zorg alleen voor de kinderen.

Ze vraagt zichzelf ook weleens af hoe ze het allemaal doet. Melinda vertelt…

Ik zorg veel voor de kinderen (mijn man heeft wisselende diensten) en werk daarnaast ook fulltime voor mijn eigen bedrijf. Wat voor mij eigenlijk geen werken is, maar pure passie!
Gelukkig gaan mijn kinderen 3 ochtenden naar de Peuterspeelzaal en probeer ik in die tijd te sporten, werken en het huishuiden ook bij te houden. Ze zeggen niet voor niets dat de eerste 4 jaar met een tweeling tropenjaren zijn, ze zijn fantastisch maar af en toe denk ik pff kan iemand het overnemen? Maar niet heel lang, want mijn kinderen zijn alles voor mij! Als ze lachen is mijn dag weer helemaal goed en ik geniet naast het werk volop van de momenten die ik met mijn kinderen hebt.

 

Waar ben jij het meest trots op?

Dat ik ondanks een flinke rugzak en de zorg van een tweeling toch mijn droom nagestreefd hebt om voor mijzelf te beginnen.

 

Wat vind jij zwaar aan het moederschap en spreek je nooit uit?
Goede vraag! Dat ik (eerlijk gezegd) niet kan wachten tot dat ze naar de basisschool gaan en dat ik ook weleens tijd voor mezelf wilt hebben. Dat laatste gebeurt nu echt te weinig, maar dat komt straks helemaal goed!

 

Wat zou je vandaag nog doen als je geen angst had?

Uit een vliegtuig springen, dat is mijn grootste angst maar het zou tevens een grote overwinning zijn. En tokkelen vanaf de Euromast lijkt me ook heel uitdagend, maar heel erg eng!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Ik ben benieuwd wat jij vindt, laat een reactie achter.x