Het verwezenlijken van een droom (2)

In deze blogserie neem ik je mee op mijn reis naar het verwezenlijken van een droom. Het eerste deel lees je hier.

Nu ik eindelijk helder voor ogen heb wat mijn passie is, is er iets in mij ontketend. De ideeën stromen nog meer dan ooit te voren. Ik kan er geen genoeg van krijgen.

Dat is niet alles.

Ik voel me alsof ik zwanger ben (lees: last heb van mijn hormonen). Dat betekent wisselende stemmingen. Van intens blij, vrolijk en gedreven naar zenuwachtig en gelaten.

In mijn zoektocht naar informatie op het web, stuitte mijn oog ineens op iets. Ik werd meteen enthousiast. Om niet veel later overmand te worden door een gevoel van angst. Ik voelde me ineens heel klein en dit ging door mijn hoofd:

“Dat is niets voor jou.”

“Daar hoor je niet thuis.”

“Ik durft het niet.”

“Denk je dat jij dat kan?”

Toen ik tegen mezelf zei dat het niet hoefde, voelde ik me weer veilig en vertrouwd maar ook teleurgesteld.

Het heeft de hele dag in mijn hoofd gezeten. Eigenlijk weet ik dat ik het gewoon moet doen. En bij het schrijven van deze zin wordt mijn keel dichtgeknepen en ervaar ik een drukkend gevoel op mijn borst.

Zo eng vind ik het dus!

Deel 1
Deel 2
Deel 3
Deel 4
Deel 5
De ontknoping

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Ik ben benieuwd wat jij vindt, laat een reactie achter.x