Geen tijd om te schrijven

Toen ik mijn eerste boek schreef,  waren mijn kinderen 4 en 1 jaar oud. Na de geboorte van de tweede, had ik een kantoor gehuurd en was van plan mijn marketingwerk nu echt serieus te gaan nemen. Na een jaar zat ik weer thuis achter mijn laptop. Dit keer om niet mijn werk, maar mezelf serieus te nemen.

Ik besloot mijn roeping om te schrijven te volgen. Het verhaal moest eruit. Ik moest er ruimte voor maken. Ook al was mijn leven op dat moment al heel vol. Als je iets heel graag wil, dan maak je er tijd voor. Het is niet zo dat ik altijd volop geïnspireerd was om te schrijven. Dat ik in constante flow mijn boek schreef. Het was gewoon een kwestie van tijd inplannen om te schrijven, ook al had ik totaal geen inspiratie op dat moment. Ik moest wel, want even later zat ik weer met twee kinderen die mijn aandacht vroegen.

In mijn gratis training STORY | Magie & Meesterschap geef ik je een hele simpele oefening waarbij je direct meer tijd vrijmaakt voor het schrijven. Meer info vind je hier.

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Ik ben benieuwd wat jij vindt, laat een reactie achter.x