Boeken met Michel: interview

Tekst van website: http://www.omroepnoos.nl/onze-programma-s/boeken-met-michel

Auteur Gwyneth Leermakers is woensdag 10 januari 2018 van 19.00 uur tot 20.00 uur te gast in de uitzending van ‘Boeken met Michel’. Zij wordt dan geïnterviewd over ‘Moederwond’, haar debuutroman.

Leermakers beschrijft in ‘Moederwond’ hoe Phaedra een perfect, succesvol en gelukkig leven leidt. Althans zo lijkt het. Na de moeizame geboorte van haar dochter raakt ze geobsedeerd door de duistere kant van haar leven. Ze voelt een wond die van generatie op generatie is doorgegeven maar nooit is geheeld. Phaedra probeert het familiegeheim te ontrafelen en zo haar eigen leven terug te krijgen.

Gwyneth Leermakers laat in ‘Moederwond’ zien hoe misbruik van vrouwen generaties kan doorwerken. ‘Moederwond’ is een verhaal dat dicht op de huid van de lezer zit en zo dichtbij komt.

Gwyneth Leermakers schrijft sinds haar zevende dagboeken en vanaf dat moment is schrijven een onderdeel van haar leven geworden.

Tijdens de uitzending wordt een prijsvraag gehouden en zijn er twee prijzen te winnen. Gwyneth Leermakers stelt een e-book van ‘Moederwond’ beschikbaar en de andere prijs is deelname aan een online-schrijftraining!

Gwyneth Leermakers brengt net als de andere gasten bij ‘Boeken met Michel’ haar eigen muziek mee. Zo zijn onder andere Radiohead en Wende Snijders te beluisteren.

Woensdag 17 januari 2018 wordt het geseprek met Sandra Bernart over haar roman ‘Ik zag Menno’ herhaald. Zij wordt dan van 19.00 uur tot 20.00 uur geïnterviewd.

Luister hier naar het interview:

http://www.omroepnoos.nl/component/commedia/popup/515/1268/515/component

 

 

 

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Ik ben benieuwd wat jij vindt, laat een reactie achter.x