Blogberichten via nieuwsbrief Labyrint

Vanaf heden zal ik alleen nog maar schrijven in mijn maandelijkse nieuwsbrief Labyrint. Abonneren is gratis en kan hier: https://gwynethleermakers.substack.com/.

Schrijven is voor mij altijd een uitlaatklep geweest en zal dat ook blijven. Lange tijd heb ik deze blog en social media gebruikt als een soort van dagboek. Ik merk dat ik nu minder behoefte heb om op die manier te schrijven. En als het een verdwijnt komt er iets anders voor terug. Toen ik startte met mijn nieuwsbrief Labyrint was dat ontstaan vanuit de behoefte om wat langere, meer inhoudelijke teksten te schrijven. Niet de vluchtigheid van een social media bericht en niet zo uitgebreid als een boek. Iets er tussenin.

Begin van dit jaar ben ik begonnen met een studie psychologie en ik ben twee dagen gaan werken. Dat heeft me allebei erg goed gedaan en wellicht mede daardoor heb ik geen behoefte meer om dagelijkse berichten te delen op social media. Ik merk ook dat ik het fijner vind om een boek te lezen of een nieuwsbrief dan constant te scrollen op social media, de uren voorbij zien vliegen en eigenlijk niet eens weten wat ik daar heb gedaan.

De eerst volgende editie van Labyrint komt in juli. Ik vertel daarin hoe het schrijven van je levensverhaal je kan helpen bij het vinden van betekenis. Je kan er daarna ook zelf mee aan de slag. Wellicht leuk om in de zomervakantie te doen. Terugkijken op je leven, tot waar je bent gekomen en mijmeren over wat je gaat doen met het deel dat nog voor je ligt.

Wat trouwens ook heerlijk is, is dat mijn nieuwsbrief geen marketingmiddel meer is. Ik heb niets meer te verkopen, alleen maar wat te vertellen. Abonneren kan hier.

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Ik ben benieuwd wat jij vindt, laat een reactie achter.x