Bedankt

Dit stuk heb ik al tientallen malen in mijn hoofd geschreven, maar het kwam nooit op papier. Tot vandaag.

Er zijn een aantal mensen op mijn pad gekomen die mij bijzonder goed geholpen hebben. Met wie ik fijn samenwerk en een klik heb.

Het ontdekken van mijn passie, het volgens van mijn droom, het heft daartoe in eigen handen nemen begon allemaal bij Desiree. Dankzij mijn goede vriendin Sylvia kwam ik met haar in contact. Desiree heeft mij met een andere blik naar de wereld leren kijken. Me open te stellen voor het zichtbare en het onzichtbare op een hele fijne, vertrouwde en nuchtere manier. Alles wat ze bij mij naar boven heeft gehaald klopt, zelfs zaken waarvan ik dacht dat ze ‘niet waar waren.’

Daarna kwam Marga. De coachgesprekken die ik bij haar heb gehad waren levensveranderend. Ze haalde iets naar boven wat diep vanbinnen zat verstopt. Ik kon er niet bij. Zij zag het. Binnensteboven heet haar praktijk. En ze doet haar naam eer aan. Ik had nooit kunnen bedenken dat mijn kinderen op die manier een spiegel voor me waren. Tegenwoordig heeft ze een Binnensteboven dag, kijk hier voor meer informatie.

Bij Floor Geenen ben ik echt gaan ervaren. Ik heb Reiki 1 en 2 bij haar gevolgd en de ervaring maakte dat mijn hoofd niet meer kon ontkennen dat er meer was dan dat ik zag. Haar nuchtere kijk en scherpe analyse maken me telkens weer duidelijk hoe ik verstikt kan raken in een web van overtuigingen. Ze heeft mij geleerd te vertrouwen op mijn onderbuikgevoel. Om in contact te blijven met mijn intuïtie en van daaruit te creëren. Durven te vertrouwen en te blijven schrijven.

Toen ik in 2016 werkte aan mijn eerste boek, had ik behoefte aan contact. Ik plaatste een oproep op Facebook. Anja en Yvonne reageerden. Ik heb met ze gewandeld en koffie gedronken. We hebben goede gesprekken gehad. Zij hebben me laten zien hoe leuk ik het vind om nieuwe mensen te leren kennen. Om echt contact te maken.

Jos heeft mijn website gemaakt. Hij staat altijd voor me klaar als ik aan de achterkant weer eens wat geprobeerd hebt wat niet zo goed uitpakt. Hij denkt altijd mee. Hij is iemand met verstand van de techniek en het gevoel voor design. Een combinatie die je niet vaak ziet.

Een jaar zat ik bij Frieke op kantoor. Een heel gezellig jaar. Ik vond het leuk om mee te kijken als zij begon met een nieuw ontwerp. Om het proces te volgen. Als ik iets in mijn hoofd heb, dan weet zij het op zo’n manier visueel te maken dat het nooit 1 op 1 is wat ik in mijn hoofd had. Maar het is altijd precies zoals ik het bedoelde. Zij weet moeiteloos de sfeer, het gevoel te vertalen.

Bastiaan die de eerste versie van mijn boek las. Die mij zeer waardevolle feedback gaf. En de leraar was die ik op de middelbare school zou willen hebben gehad.

Angelique van Uitgeverij AquaZZ was de eerste die mijn manuscript ontving. En na een week kreeg ik het verlossende JA te horen. En daarmee heeft ze mij vertrouwen gegeven, dat mijn boek de moeite waard was en dat het er ook echt ging komen. Ook gedurende het proces was ze altijd transparant, meedenkend en ontzettend snel.

Tot slot iedereen die mijn boek heeft gelezen en/of mijn blogberichten lezen en in het bijzonder de mensen die me berichten sturen. Ik kan niet vertellen hoe fijn het is om reacties te krijgen. Het geeft me altijd een lach op mijn gezicht en motiveert me om door te gaan.

Natuurlijk ook al mijn vrienden en familie die het heel normaal vonden dat ik ging schrijven. Blijkbaar was ik de enige die het niet zag.

BEDANKT.

 

 


 

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Ik ben benieuwd wat jij vindt, laat een reactie achter.x