Agenda

Agenda

Zo nu en dan organiseer ik kleinschalige bijeenkomsten om weer in contact te komen met je eigen natuur. Bij ons woonhuis en de schuur hebben we een kleinschalige locatie waar ik je graag ontvang. Onze locatie heet Sparrenveld. Op deze pagina vind je wat er de komende tijd gepland is.

Voor 2024 staat er nog niets gepland. Als dat wel zo is, komt het op deze pagina te staan. Heb je zelf een voorstel? Neem gerust contact op.

De locatie, Sparrenveld

Onze locatie bevindt zich op onze kwekerij in het prachtige buitengebied van Loon op Zand, vlakbij het Nationaal Park Loonse en Drunense Duinen. Hier hebben we een ruimte voor het geven van workshops. De locatie is goed bereikbaar vanaf de snelweg en biedt een rustige en natuurlijke omgeving om te schrijven en weer in contact te komen met je eigen natuur.

Met maximaal 6 personen houden we de workshops kleinschalig, zodat er voldoende persoonlijke aandacht is voor alle deelnemers.

Moleneind 7 Loon op Zand (nabij Tilburg en Waalwijk)

sparrenveld
Het was een verademing om te leren dat er ook een andere manier is die mij veel beter ligt. Die écht vanuit mijzelf komt. Die veel minder moeite kost en waarbij ik mij veel vrijer voel om te delen vanuit wie ik ben.
Mandy Visser
Bloom for Life
Ik vind dat je mooi werk verricht. Het helpt me echt verder. In een ondernemerswereld van presteren, doe-modus en op een podium inspringen ben jij een verademing.
Nathalie Theys
Nooit meer op dieet
Schrijven was voor mij niet vanzelfsprekend. Met vallen en opstaan, het vertrouwen en de tips van Gwyneth durf ik deze reis aan. Daarom kijk ik uit naar lessen die nog komen.
Jolanda Webb-Wijnen
Textielkeuken
Op een geheime plek in mij leeft al heel lang de wens om een persoonlijke gedichtenbundel voor gezinnen te schrijven. Die wens stopte ik steeds 'vakkundig' weg. Geen tijd. Geen prioriteit. Wat levert het nou op? Gwyneth heeft die wens in mij wakker geschud. Alle blokkades en bezwaren verdwenen als sneeuw voor de zon. Spannend is het nog steeds wel, maar het lukt mij nu om ook volop van deze reis te genieten.
Marga Huis in 't Veld
Schrijfster en coach voor gezinnen

Nieuwsbrief Labyrint​

Mijn nieuwsbrief met berichten over geluk, zingeving en mentale gezondheid. De nieuwsbrief verschijnt een keer per maand op vrijdag.