Agenda

Agenda

Zo nu en dan organiseer ik kleinschalige bijeenkomsten om weer in contact te komen met je eigen natuur. Bij ons woonhuis en de schuur hebben we een kleinschalige locatie waar ik je graag ontvang. Onze locatie heet Sparrenveld. Op deze pagina vind je wat er de komende tijd gepland is.

Heb jij moeite met nee zeggen? Voel jij je schuldig als je wel een keer nee zegt? En bekruipt je een ongemakkelijk buikgevoel als een ander je een verzoek doet waartoe jij je verplicht voelt? Wellicht heb je moeite met het stellen van grenzen en het innemen van je eigen ruimte. Jij zorgt liever voor anderen. Jij geeft liever dan je ontvangt. En dat kan weleens ten koste gaan van je eigen behoeften. Van jouw dromen en verlangens.

Meer info

Heb je het gevoel dat er iets niet helemaal kloppend is in de relatie met je moeder?
Het kan zijn dat je geraakt wordt wanneer je een warme moeder-dochterband ziet,
of misschien merk je dat je plotseling kritischer wordt om je eigen pijn niet te voelen.
Wellicht is jouw moeder als je beste vriendin en neemt ze jou in vertrouwen over bijvoorbeeld de relatie met jouw vader. Of is er een onderliggend gevoel van ongemak waar je niet precies de vinger op kunt leggen? 

Misschien is de workshop Moederwond iets voor jou, meer info vind je hier.

De locatie, Sparrenveld

Onze locatie bevindt zich op onze kwekerij in het prachtige buitengebied van Loon op Zand, vlakbij het Nationaal Park Loonse en Drunense Duinen. Hier hebben we een ruimte voor het geven van workshops. De locatie is goed bereikbaar vanaf de snelweg en biedt een rustige en natuurlijke omgeving om te schrijven en weer in contact te komen met je eigen natuur.

Met maximaal 6 personen houden we de workshops kleinschalig, zodat er voldoende persoonlijke aandacht is voor alle deelnemers.

Moleneind 7 Loon op Zand (nabij Tilburg en Waalwijk)

sparrenveld
Het was een verademing om te leren dat er ook een andere manier is die mij veel beter ligt. Die écht vanuit mijzelf komt. Die veel minder moeite kost en waarbij ik mij veel vrijer voel om te delen vanuit wie ik ben.
Mandy Visser
Bloom for Life
Ik vind dat je mooi werk verricht. Het helpt me echt verder. In een ondernemerswereld van presteren, doe-modus en op een podium inspringen ben jij een verademing.
Nathalie Theys
Nooit meer op dieet
Schrijven was voor mij niet vanzelfsprekend. Met vallen en opstaan, het vertrouwen en de tips van Gwyneth durf ik deze reis aan. Daarom kijk ik uit naar lessen die nog komen.
Jolanda Webb-Wijnen
Textielkeuken
Op een geheime plek in mij leeft al heel lang de wens om een persoonlijke gedichtenbundel voor gezinnen te schrijven. Die wens stopte ik steeds 'vakkundig' weg. Geen tijd. Geen prioriteit. Wat levert het nou op? Gwyneth heeft die wens in mij wakker geschud. Alle blokkades en bezwaren verdwenen als sneeuw voor de zon. Spannend is het nog steeds wel, maar het lukt mij nu om ook volop van deze reis te genieten.
Marga Huis in 't Veld
Schrijfster en coach voor gezinnen

Nieuwsbrief Labyrint​

Mijn nieuwsbrief met berichten over geluk, zingeving en mentale gezondheid. De nieuwsbrief verschijnt een keer per twee weken op vrijdag.