Aanbod

In een luide wereld is het moeilijk luisteren naar je eigen stem. Wat wil je nu écht? Wat houdt je nog tegen? Welke afslag neem je op een kruispunt in je leven? Welke verlangens zijn klaar om te ontkiemen? Waar mag jij floreren?

Schrijven heeft een helend en transformerend effect. Psychologen en wetenschappers weten dit al sinds de jaren 70. Er zijn diverse onderzoeken waarbij is bewezen dat schrijven helpt bij het verminderen van stress en zelfs bij traumaverwerking. Dat is niet het enige wat schrijven doet. Het maakt je los van je omgeving en geeft je de mogelijkheid om meer te verbinden met je authentieke natuur.

En schrijven brengt nog meer, zoals:

 • Gezonde uitlaatklep voor gevoelens en spanningen.

 • Een plek om jezelf te adviseren, doelen helder te krijgen en keuzes te maken.

 • Het onderzoeken van je relaties.

 • Een pad naar zelfbewustzijn, meer zelfkennis.

 • Het focussen van je energie op wat belangrijk is.

 • Identiteit verkennen.

 • Alleen tijd, een moment van bezinning.

 • Helderheid in een grote verandering of crisis.

 • Je pad ontdekken, richting kiezen.

 • Je intuïtie herkennen en volgen

 • Verbinding ervaren met jezelf en de ander

In mijn boeken, trainingen en (privé) workshops ga op verschillende manieren aan de slag met (therapeutisch) schrijven.

Aanbod

Nieuw boek

Op dit moment werk ik aan boek over therapeutisch schrijven. Wil je op de hoogte blijven? Meld je dan aan voor mijn mailberichten.

Roman Moederwond

Deze roman laat zien hoe misbruik van vrouwen generaties kan doorwerken (transgenerationeel trauma). En hoe de moederwond kan helen.

Schrijfrituelen & retraits

Op onze locatie Sparrenveld geef ik workshops, schrijfrituelen en retraits voor individuen en groepen. In de agenda zie je wat er de komende maand op de planning staat.

Artikelen

Mijn artikelen verschijnen in mijn nieuwsbrief genaamd Labyrint. Een nieuwsbrief voor mensen op zoek naar een betekenisvol leven met artikelen over familiepatronen, zingeving, geluk, authenticiteit, therapeutisch schrijven.

Wat anderen zeggen

Het was een verademing om te leren dat er ook een andere manier is die mij veel beter ligt. Die écht vanuit mijzelf komt. Die veel minder moeite kost en waarbij ik mij veel vrijer voel om te delen vanuit wie ik ben.
Mandy Visser
Bloom for Life
Ik vind dat je mooi werk verricht. Het helpt me echt verder. In een ondernemerswereld van presteren, doe-modus en op een podium inspringen ben jij een verademing.
Nathalie Theys
Nooit meer op dieet
Schrijven was voor mij niet vanzelfsprekend. Met vallen en opstaan, het vertrouwen en de tips van Gwyneth durf ik deze reis aan. Daarom kijk ik uit naar lessen die nog komen.
Jolanda Webb-Wijnen
Textielkeuken
Op een geheime plek in mij leeft al heel lang de wens om een persoonlijke gedichtenbundel voor gezinnen te schrijven. Die wens stopte ik steeds 'vakkundig' weg. Geen tijd. Geen prioriteit. Wat levert het nou op? Gwyneth heeft die wens in mij wakker geschud. Alle blokkades en bezwaren verdwenen als sneeuw voor de zon. Spannend is het nog steeds wel, maar het lukt mij nu om ook volop van deze reis te genieten.
Marga Huis in 't Veld
Schrijfster en coach voor gezinnen