Aanbod

Zelfinzicht, zelfcoaching en zelfsturing

Mijn focus ligt op zelfinzicht, zelfcoaching en zelfsturing voor verdieping, niet op snelle oplossingen. Begrijp en ken je eigen gedrag beter, zonder afhankelijk te zijn van een goeroe of kristallen op je nachtkastje. Schrijven is mijn favoriete werkvorm, het helpt helder te denken en zaken in perspectief te plaatsen, zoals Stephen Covey stelt.

Nieuwsbrief Labyrinth

Ben je op zoek naar een betekenisvol leven? Mijn nieuwsbrief biedt waardevolle artikelen over identiteit, familiepatronen, zingeving, geluk, authenticiteit en schrijven.

De meeste mentale uitdagingen die je ervaart zijn geen psychische aandoeningen, maar horen bij het mens zijn. Soms ontbreekt het je simpelweg aan kennis over wat als ‘normaal’ wordt beschouwd. In mijn nieuwsbrief deel ik waardevolle inzichten over menselijk gedrag. Zodat je uitdagingen beter herkent en erkent en de weg naar zelfinzicht en zelfsturing kiest.

Wat kun je verwachten?

  • Elke 2 weken op vrijdag een nieuw artikel
  • Toegang tot archief met waardevolle informatie
  • Gratis toegang tot de Labyrinth nieuwsbrief

Workshops, schrijfrituelen en schrijfretraites

Ervaar een nieuwe manier van schrijven die je leven zal verrijken. In deze workshops staat het gebruik van schrijven als een vorm van zelfcoaching centraal. Stap in een kleinschalige en persoonlijke setting waar je leert hoe je schrijven kunt inzetten als een waardevol instrument voor zelfhulp en het ondersteunen van jouw persoonlijke groei.
Woorden geven aan jouw gedachten en gevoelens op papier werkt bevrijdend. Het stelt je in staat helderder te communiceren in emotionele situaties en een diepere verbinding te maken met je innerlijke wijsheid. Zodat je van daaruit keuzes kan maken die echt bij jou passen en bij wat jij belangrijk vindt.

Wil je meer weten over deze workshops, schrijfrituelen en schrijfretraites? Neem contact op voor meer informatie en ervaar de transformerende kracht van schrijven zelf.

Heidagen, (management) teamdagen

Stap uit de dagelijkse sleur en dompel jezelf onder in de unieke ervaring van heidagen en teamdagen op Sparrenveld, onze inspiratielocatie tussen de kerstbomen. Carlo, kerstboomkweker en civiel ingenieur in natuurbouw, en Gwyneth nodigen jouw (management)team uit om deel te nemen aan deze bijzondere dagen, waarin we de verbinding met je eigen natuur en de natuurlijke ritmes herstellen, zowel op individueel als organisatieniveau.
Als jouw bedrijf zich op een kruispunt bevindt en je beseft dat verandering noodzakelijk is, maar nog steeds de juiste richting mist, zijn deze heidagen ideaal voor jou. Samen met onze partners creëren we inspirerende en betekenisvolle dagen, op maat gemaakt voor jouw bedrijf.
Laat je onderdompelen in de natuur, waarbij we kleinschalige en persoonlijke sessies bieden die een katalysator vormen voor verandering. Ontdek de mogelijkheden voor jouw bedrijf en neem gerust contact met ons op om de details te bespreken.

  • In de natuur
  • Kleinschalig en persoonlijk
  • Katalysator voor verandering

Moederwond, roman over intergenerationeel trauma

Heb je ooit het gevoel gehad telkens weer tegen hetzelfde ongrijpbare probleem aan te lopen? Een probleem dat je ervan weerhoudt om voluit te leven en waarvan het lijkt alsof het lot zich tegen je keert? In “Moederwond” lees je hoe onbewuste patronen, doorgegeven van generatie op generatie, ten grondslag kunnen liggen aan deze uitdagingen. Het boek werpt een helder licht op het langdurige effect van misbruik van vrouwen en laat zien hoe de moederwond wordt geheeld.

Dit is een boek voor jou als:

  • Er geheimen in jouw familie verborgen liggen.
  • Emoties en gevoelens vroeger weinig tot niet besproken werden in jouw gezin.
  • Jezelf uitspreken een uitdaging voor je is.
  • Je meer inzicht wilt krijgen in de relatie met je moeder en de invloed ervan op jouw leven.
Het was een verademing om te leren dat er ook een andere manier is die mij veel beter ligt. Die écht vanuit mijzelf komt. Die veel minder moeite kost en waarbij ik mij veel vrijer voel om te delen vanuit wie ik ben.
Mandy Visser
Bloom for Life
Ik vind dat je mooi werk verricht. Het helpt me echt verder. In een ondernemerswereld van presteren, doe-modus en op een podium inspringen ben jij een verademing.
Nathalie Theys
Nooit meer op dieet
Schrijven was voor mij niet vanzelfsprekend. Met vallen en opstaan, het vertrouwen en de tips van Gwyneth durf ik deze reis aan. Daarom kijk ik uit naar lessen die nog komen.
Jolanda Webb-Wijnen
Textielkeuken
Op een geheime plek in mij leeft al heel lang de wens om een persoonlijke gedichtenbundel voor gezinnen te schrijven. Die wens stopte ik steeds 'vakkundig' weg. Geen tijd. Geen prioriteit. Wat levert het nou op? Gwyneth heeft die wens in mij wakker geschud. Alle blokkades en bezwaren verdwenen als sneeuw voor de zon. Spannend is het nog steeds wel, maar het lukt mij nu om ook volop van deze reis te genieten.
Marga Huis in 't Veld
Schrijfster en coach voor gezinnen