#95 Dit is niet voor iedereen

Je kent vast uit de marketing dat je een niche moet hebben, een bepaalde specifieke doelgroep. Alles voor iedereen is niets voor iemand. Je weet het al, maar waarom is het dan zo moeilijk om in de praktijk te brengen? Ik deel mijn eigen ervaring in deze aflevering.

Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Carrie
4 jaren geleden

JA!
Hele waardevolle podcast, wanneer je onderneemt/leeft op een manier die helemaal bij je past (past als een jas)
Dan voelt het goed, ben je blij, voel je rust en vertrouwen, je voelt dat het klopt!
Je voelt dat het klopt, wat je doet en dat geeft vertrouwen en dat maakt je blij, ik spreek uit ook eigen ervaring…
Zo fijn, dat Gwyneth bevestigd, wat ik voel??☘️☀️❤️

1
0
Ik ben benieuwd wat jij vindt, laat een reactie achter.x