#68 Zichtbaarheid = jeukwoord

Zichtbaarheid vond ik echt zo’n jeukwoord. Als ik het woord zag, dan zag ik een bepaald beeld van mezelf waarin ik een soort rol speel. Dat ik een podium moet. Dat er allemaal vrouwen achter de coulissen staan en roepen: ‘Je kunt het. Kom op, hè.”  Dan word je dat podium opgeduwd, in een pak waarin je je niet lekker voelt. Het voelt als op examen gaan….
Het is volgens mij ook echt een vrouwending. Vrouwen moedigen elkaar heel graag aan in zichtbaarheid. En wat me daar aan irriteert is dat het compleet voorbij gaat aan hoe iemand zich voelt en wat zichtbaarheid met je doet. Net alsof als iemand je aanmoedigt het ineens wel lukt (niet dus).

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Ik ben benieuwd wat jij vindt, laat een reactie achter.x