#53 Verkopen met je content

Verkopen met je content. “Ja, dat wil ik!!” dacht ik als ik daar aan dacht.

Ik geloofde niet dat het kon. Nou ja, dat ik het kon. Ik had weleens iets verkocht online, maar het was niet genoeg. Ik geloofde het niet, terwijl ik het al wel deed. Grappig genoeg. Ik vertel erover in deze podcast.

Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
5 jaren geleden

Mijn ogen begonnen te stralen tijdens het luisteren van je podcast. Ik ben al sinds ik voor mijzelf ben begonnen aan het worstelen met mijn sales. Webinars geven e.d. voelt echt niet goed voor mij. Maar hoe dan wel? Daar kwam ik maar niet uit. Verkopen via content…jippie dat lijkt mij wel wat. In het verleden heb ik boeken als Content inc en Managing Content Marketing verslonden. Maar ik heb er niks mee gedaan omdat een stemmetje altijd weer tegen mij zei dat je alleen maar kunt verkopen via webinars e.d.

Met veel interesse ga ik je volgden podcast beluisteren.

2
0
Ik ben benieuwd wat jij vindt, laat een reactie achter.x