#46 Stoppen met aanpassen

Als er iets is dat ik heb geleerd in 2018 is het dit: stoppen met aanpassen. En ik dacht al dat ik behoorlijk eigenwijs was in het ondernemerschap. Maar aanpassen sluipt erin. Ongemerkt volgde ik precies het stramien van een business coach. En zag ik mezelf gratis sessies doen en 1 op 1 trajecten verkopen. Ik ging zelfs salestrainingen volgen. Het was net als op school: heel hard werken aan de vakken waar je een onvoldoende voor hebt en nauwelijks oog voor de vakken waar je van nature goed in bent. Met als doel: gemiddeld te worden? Het is mij onduidelijk. Toch is dit een hardnekkige overtuiging en deed ik dit ook in het ondernemerschap. Ik was vooral hard aan het werk om dingen te doen die mij van nature niet liggen. En het werkte even. Ik haalde goede maandomzetten. Wel geld, geen plezier. Hoe dan wel? Dat vertel ik in de ze podcast.

Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Oudste
Nieuwste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Carrie Bloetjes
5 jaren geleden

Hoi Gwyneth,

Goed verhaal, herkenbaar ook..
-.”het lukt niet zoals mij verteld was hoe het zou moeten gaan…dus stop ik er maar mee?”
En ook drie boeken tegelijk lezen???…heerlijk!
Ongemerkt in een bepaald stramien gaan, omdat dat “de manier” zou zijn om…….te bereiken.
Veel online trainingen, seminars, cursussen volgen, willen blijven leren omdat er steeds weer nieuwe ideeen naar boven borrelen na het punt, “zo nu heb ik alles voor elkaar, hoezo moet het nu weer anders??
Ook ik schrijf na een onrustige en heftige periode afgelopen zomer, steeds meer op wat ik WEL WIL.
Wat deel jij toch alles oprecht en eerlijk, heerlijk om naar te luisteren.

Wat betreft mijn boek: Voor mijn gevoel ligt alles wat ik in mijn boek wil schrijven al klaar op mijn bureau….nu alleen nog samenvoegen tot een kloppend verhaal. Wel heb ik gemerkt, dat er tijdens het schrijven van mijn verhaal zoveel los komt, waar ik eerst nog “even” mee moet dealen….het is ongelofelijk wat er allemaal gaande is, intense vreugde en
intens verdriet wisselen elkaar constant af, net als intens gemis, maar ook voel ik intense dankbaarheid. Dus alleen al mijn besluit om een boek te schrijven brengt zoveel teweeg. Ik ben persoonlijk enorm gegroeid, ik heb afstand genomen van bepaalde personen, ik leer meer mezelf te zijn..met vallen en opstaan. Want ik ben wel veranderd maar mijn omgeving is niet met mij mee gegroeid, wat bij mij weer voor een nieuwe uitdaging zorgt..Focus nodig voor het schrijven, tijd maken om te ordenen, mijn perfectionisme los te laten?
Dank je wel voor je podcast??☘️❤️
En als je je schrijfcommunitie gaat beginnen…..IK DOE MEE???
IK heb FOCUS nodig?

Fijne avond Gwyneth, geweldig wat je doet..tot snel!
X Carrie❤️

5 jaren geleden

Hoi Gwyneth.
Nou ik ben ook zo hoor, alles tegelijk. Twee jaar nagedacht wat ik nou wil; mijn Hondenuitlaatservice.opnieuw opstarten, verder met mijn webwinkel en workshops of… weer sportlessen gaan geven. Kiezen. Focus… maar ja wat? Ik kon het niet
Toen kwam ik Céline Charlotte online tegen. Mijn avatar! Fantastisch. Guess wat? Volg nu een specialisatie in de sport, ben bezig met het opstarten van de Hondenuitlaatservice en maak nieuwe producten voor de webwinkel. Het klinkt druk, maar ik heb berusting. Heerlijk.
Blijf lekker open en eerlijk, Gwyneth. Ik volg je graag. En je bent niet gek, ik heb ook een doos met zillion ideeën.
Liefs,
Angelique
Goirle (Ja, dichtbij he, Leuk he!)

4
0
Ik ben benieuwd wat jij vindt, laat een reactie achter.x