#44 Zo werkt kloppend maken (afstemmen)

Ik vertel vaak over kloppend maken: afstemmen. Jouw ware verlangens afstemmen op jouw acties. Ondernemen vanbinnen naar buiten. Hoe werkt dat dan? In deze podcast deel ik mijn persoonlijke proces hierin. Ik vertel over wat er nu niet meer klopt in mijn bedrijf en hoe ik daar achterkwam.

Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Margriet
5 jaren geleden

Hi Gwyneth, ik heb deze podcastaflevering met een gevoel van bewondering geluisterd. Ik ben geloof ik echt fan van je ;)) Hoe mooi dat je júist het proces deelt op het moment dat je er midden in zit. Eerlijk. Waarachtig. Ik hoor je soms tegen jezelf praten zoals ik dat ook wel eens kan doen, op een jezelf aanmoedigende manier. Ik pak op sommige momenten -momenten van ontelbare gedachtestromen- mijn iPhone om via de dictafoon-functie hardop uit te spreken wat ik denk en wat er allemaal door me heen gaat; in the end kom ik dan bij wat klopt voor mij op dat moment en dan is het daarna even stil. Toen jij zei: “ik ben een schrijver, ik ben een schrijver en dat mag ik helemaal zijn”, werd het daarna ook even stil. MOGEN ZIJN. Dat jezelf toestaan. Pfff, moeilijk hoor…
Dit deel ik aan jou terug. Ik zoek je ooit eens op, voor een inspiratiesessie. Ik ben (nog) geen ondernemer, maar wil als ik het wel durf op een moment (moet ook nog over blokkades als ‘daar kan ik niet genoeg mee verdienen’ en ‘dat kan ik helemaal niet’) graag op eenzelfde eerlijke en ‘dwars tegen de stroom in’-wijze ondernemen en mezelf zijn. Met vertrouwen in mezelf.
Groet!
Margriet

1
0
Ik ben benieuwd wat jij vindt, laat een reactie achter.x