#12 Echt naar je gevoel luisteren

Luister je echt altijd naar je gevoel? Of zeg je vooral dat je het doet? In mijn enthousiasme zeg ik vaak ja. Terwijl ik dan nog niet duidelijk heb wat ik zelf echt wil. In deze podcast vertel ik je er meer over. En ik geef je twee praktische tips hoe je naar je gevoel luistert.

En… deze is met een tune. Gemaakt door Elianne van de Muziekfabriek online.

 

Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
5 jaren geleden

HI Gwyneth, wat een prachtig lied van Elianne voor je podcast heerlijk verfrissend! Dat ben jij ook met jouw enorme visie, talent en puurheid wordt ik blij van wat je doet en nog blijer van alles van uit jouw authentiek ondernemen. Jij brengt super veel eigenheid bij iedereen naar boven, waar de koers mee gezet kan worden in het bedrijf. Hoe je dat doet? Geen idee, maar het lukt jouw telkens weer! Heerlijk ik verheug me op je podcasts die gaan komen! DANK & liefs, El

2
0
Ik ben benieuwd wat jij vindt, laat een reactie achter.x